ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φορτούνης:«Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση»

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και θα μπορέσει να πανηγυρίσει την πρόκριση επί της Ντιναμό στο Κίεβο εμφανίστηκε ο Κώστας Φορτούνης κατά την διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου πριν το παιχνίδι.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στον αγώνα ώστε να πάρουν τη νίκη και πρόσθεσε ότι η πρόκριση θα είναι αφιερωμένη στον Λάζαρο.

«Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ο αντίπαλος πήρε μέτρα χωρίς να το θέλουμε. Είχε την κατοχή της μπάλας και μας πίεσε. Μας έχουν αναλύσει οι προπονητές μας τι πρέπει να κάνουμε αύριο. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας και σε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στην ερώτηση για τον άτυχο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα παίξουμε και γι’ αυτόν. Ήδη του το έχουμε πει. Πρέπει να πάρουμε την πρόκριση και για τον Λάζαρο. Ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και βοηθούσε πολύ τον ομάδα και τον σύλλογο. Αν έρθει η νίκη και η πρόκριση, θα είναι αφιερωμένες σε εκείνον».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button