ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φόρος τιμής για τα θύματα της Θύρας 7 [vid & pics]

Η ημέρα ήταν ιδιαίτερα στο «Μελίνα Μερκούρη». Καθώς η ομάδα βόλεϊ Ανδρών επέστρεψε την Πέμπτη από την Τουρκία. Επομένως δεν ήταν εφικτό τα μέλη της να δώσουν το «παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο. Έτσι σήμερα απέτισαν φόρο τιμής στα 21 αδικοχαμένα παιδιά της τραγωδίας του 1981. Φόρος τιμής για τα θύματα της Θύρας 7.

Φόρο τιμής για τα θύματα της Θύρας 7

Πριν το ματς με τον Φοίνικα Σύρου οι αθλητές του βόλεϊ Ανδρών άφησαν ο καθένας, από ένα τριαντάφυλλο, κάτω από τη Θύρα 7 στο κλειστό του Ρέντη. Δηλαδή το ελάχιστο που θα μπορούσαν να κάνουν. Ωστόσο ήταν μια συμβολική κίνηση στη μνήμη των αδικοχαμένων αδερφών μας, στην τραγωδία της 8ης Φεβρουαρίου 1981. Καθώς εκείνη η ημερομηνία είναι ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη όλων. Επομένως αυτή η τραγωδία δεν θα ξεχαστεί ποτέ, όπως ούτε και τα αδέρφια μας που χάθηκαν άδικα! Φόρος τιμής για τα θύματα της Θύρας 7.

Η συγκινητική ομιλία του Τράβιτσα

Ωστόσο πριν βγουν οι παίκτες στη σάλα του «Μελίνα Μερκούρη», το σκηνικό ήταν άκρως συγκινητικό. Μιας και ο Ντράγκαν Τράβιστα μίλησε στους συμπαίκτες του, μέσα στα αποδυτήρια. Ειδικότερα, τους είπε μεταξύ άλλων: «Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Θυμόμαστε τα 21 άτομα που έχασαν άδικα τη ζωή τους. Όταν είχαν πάει να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. Καθώς δεν πρέπει να συμβούν ποτέ τέτοια άσχημα γεγονότα! Μιας και θέλουμε να δώσουμε έστω και λίγη χαρά στις οικογένειες των θυμάτων. Άρα θα πρέπει να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να παίξουμε με καρδιά. Γιατί δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ!»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button