ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλική νίκη επί του Ρεθύμνου

Παρά τις απουσίες των διεθνών του, ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη διάθεση απέναντι στο Ρέθυμνο, το οποίο νίκησε με σκορ 99-66, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο ΣΕΦ κεκλεισμένων των θυρών.

Πιο συγκεκριμένα, από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Ολυμπιακός όχι απλώς κατάφερε να πάρει τα ηνία, αλλά πήγε το παιχνίδι στον ρυθμό που ήθελε.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε οι παίκτες του να ανταποκρίνονται σε αυτά που τους ζήτησε, με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με τη διαφορά να ξεπερνά τους 20 πόντους (39-18).

Η συνέχεια ήταν ανάλογη και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Πειραιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, σε άμυνα και επίθεση, με τη διαφορά να αυξάνεται, για το 58-31 του πρώτου μέρους.

Το σκηνικό έμεινε ίδιο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να παίζουν σε υψηλό ρυθμό, προσπαθώντας να «τρέξουν» όσο περισσότερο μπορούσαν στο παρκέ. Το Ρέθυμνο δεν μπορούσε να ακολουθήσει, με την διαφορά να ξεπερνάει τους 30 πόντους (77-46) στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με την ίδια διάθεση και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο Μπλατ δεν ήθελε οι παίκτες του να χαλαρώσουν, με την διαφορά να μένει σε υψηλά επίπεδα για το τελικό 99-66.

Τα δεκάλεπτα: 39-18, 58-31, 77-46, 99-66.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button