ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλικά με Χάντερσφιλντ και Σταντάρ Λιέγης

Στην Ισπανία θα βρεθεί από τις 28 Νοεμβρίου ως τις 8 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός. Στο διάστημα αυτό θα κάνει μια μίνι προετοιμασία, ενόψει του δεύτερου μέρους της σεζόν. Κατά την παραμονή εκεί θα γίνουν και δύο ματς προετοιμασίας. Φιλικά με Χάντερσφιλντ και Σταντάρ Λιέγης.

Επισημοποιήθηκαν τα φιλικά με Χάντερσφιλντ και Σταντάρ Λιέγης

Από τη βραδιά της 13ης Νοεμβρίου ο Μίτσελ είχε κάνει γνωστό πώς ο Ολυμπιακός θα πάει στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Επιπλέον, κατά την παραμονή εκεί θα δώσει και δύο φιλικά. Ωστόσο, σήμερα επισημοποιήθηκαν οι δύο αυτές αναμετρήσεις προπονητικού χαρακτήρα. Αν και τα ονόματα των ομάδων είχαν ακουστεί, πλέον είναι δεδομένο. Διότι «κλείδωσαν» οι ημερομηνίες και οι ώρες έναρξής του. Φιλικά με Χάντερσφιλντ και Σταντάρ Λιέγης.

Ημέρες και ώρες έναρξης των φιλικών

Λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τόσο την Χάντερσφιλντ όσο και την Σταντάρ Λιέγης. Ειδικότερα, την 1η Δεκέμβρη οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον σύλλογο της Τσάμπιονσιπ στις 17:00. Επίσης, στις 4 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το ματς με τη βελγική ομάδα που θα αρχίσει στις 16:00. Ακόμη, όταν επιστρέψει η αποστολή στην Ελλάδα υπάρχει ένα ακόμη ματς. Πιο συγκεκριμένα, στις 10 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button