ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φευγάτος ο Βινάγκρε!

Είναι δεδομένο πώς τον Ιανουάριο ο Πορτογάλος θα αποχωρήσει. Εντείνουν οι «ερυθρόλευκοι» την προσπάθεια για να τελειώσουν το θέμα του αριστερού μπακ.

Ο Ρούμπεν ήρθε με τυμπανοκρουσίες στον Ολυμπιακό. Παίκτης από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, σε πολύ καλή ηλικία, με το δέλεαρ της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ να παίζει το ρόλο του. Όμως είναι πλέον δεδομένο πώς ο Βινάγκρε δεν «κόλλησε» ποτέ με τους νταμπλούχους Ελλάδας, δεν υπήρχε… χημεία σε αυτή τη σχέση! Με αποτέλεσμα μετά από μερικούς μήνες να έχει ελάχιστη ως μηδαμινή προσφορά.

Πλέον, τον Ιανουάριο είναι δεδομένο ότι οι δύο πλευρές θα τελειώσουν τη συνεργασία τους. Ήδη αναζητείται η φόρμουλα για να διακοπεί ο δανεισμός του Βινάγκρε, από την Γουλβς στον Ολυμπιακό. Για να επιστρέψει ο νεαρός αριστερός μπακ στην αγγλική ομάδα και να τελειώσει η συνεργασία που δεν απέδωσε.

Οι «ερυθρόλευκοι» αυτή τη στιγμή έχουν μπει σε φάση αναζήτησης του επόμενου παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ρέις και Μπιόρκαν είναι οι πρώτοι στόχοι, αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι στη… φωτιά και να πει πώς ο Ολυμπιακός δεν κοιτάζει και κάποιον άλλο αριστερό, ακραίο αμυντικό. Με τον χρόνο να πιέζει και το θέμα να πρέπει να τελειώσει το ταχύτερο δυνατό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button