ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φ-Εσιέν και… γελάνε οι πέτρες!

Τα είπε ο Γκανέζος και σιγά μη μασούσε τα λόγια του! Για την ακρίβεια ξεμπρόστιασε ακόμη μία φορά τον Παναθηναϊκό μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα!

Τι ειπε;

Ο Μικαέλ Εσιέν αποκάλυψε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους δεν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, η τουλάχιστον γιατί δεν τον έβαζαν να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό! Κι αυτός ήταν επειδή δεν είχαν να τον πληρώσουν, με απώτερη επιθυμία την αποχώρησή του!

Κοινώς, ο Παναθηναϊκός έφερε έναν παίκτη παγκοσμίου φήμης τον οποίο δεν είχε να πληρώσει και τώρα το… πληρώνει με βαρύ τίμημα! Έτσι είναι αυτά τα πράγματα!

Να επισημάνουμε κάτι. Δεν τίθεται θέμα πως ο Μικαέλ Εσιέν υπήρξε, τουλάχιστον πριν απο μερικά χρόνια ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, που είχε μάλιστα και ένα σπουδαίο όνομα. Αν μη τι άλλο κάθε σύλλογος όφειλε να του φερθεί τουλάχιστον με τον δέοντα σεβασμό. Αυτό δεν το έκανε ο Παναθηναϊκός, γεγονός που ο Εσιέν το επεσήμανε:

“Σέβομαι τους πάντα και περιμένω να με σεβαστούν με τον ίδιο τρόπο, γι’ αυτό ζητάω από τον σύλλογο να σταματήσει να βγάζει μία ψεύτικη εικόνα για μένα και να σταματήσει να συκοφαντεί το όνομα μου και τον χαρακτήρα μου. Πιστεύω ακράδαντα πως θα έχω μία δίκαιη δίκη παρά τους ψεύτικους, συκοφαντικούς και άτοπους ισχυρισμούς του Παναθηναϊκού“.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button