ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

Μεγάλο μέρος του λόγου της η ιδρύτρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τον αφιέρωσε κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να αναφέρει και να τονίσει όλα όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο ο ηγέτης του Ολυμπιακού:

«Μας δείχνει πάντα την αγάπη του. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει γίνει ο ίδιος εθελοντής δότης. Επίσης έχει ανακηρυχθεί επίτιμο μέλος του οράματος ΕΛΠΙΔΑ. Τα τελευταία χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει σιωπηλά και διακριτικά δωρεές οι οποίες στηρίζουν το έργο μας για να έρχονται μηχανήματα και όχι μόνο. Κάθε χρόνο προσφέρει δώρα για τα παιδιά μας, έχει προσφέρει εισιτήρια για τους αγώνες του Ολυμπιακού, έχει προσφέρει πολλές φανέλες της ομάδας οι οποίες κοσμούν διάφορα σημεία του νοσοκομείου.

Στις 30 Μαρτίου του 2015 μπήκε πλακέτα στον χώρο του οράματος ΕΛΠΙΔΑ που αναγνωρίζει τη στήριξη, επίσης έχει δοθεί τιμητική πλακέτα της ΕΛΠΙΔΑΣ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ στις 4 Ιανουαρίου 2016 δόθηκε το άγαλμα της ΕΛΠΙΔΑΣ. Στις 5 Ιανουαρίου 2017 απονεμήθηκε στον κ. Μαρινάκη τιμητική πλακέτα του οράματος ΕΛΠΙΔΑ, ενώ στις 11 Ιανουαρίου 2018 ο Ολυμπιακός έγινε πρωταθλητής για την ΕΛΠΙΔΑ.

Όλα αυτά έγιναν αυτό το διάστημα και πραγματικά έπρεπε να τα διαβάσω γιατί είναι τόσα πολλά και πραγματικά ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη για όλα όσα έχει προσφέρει».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close