ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ευχαριστημένος από την τεράστια προσπάθεια των παικτών»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την γενικότερη παρουσία της Κ-16 του Ολυμπιακού του στο διεθνές τουρνουά Ακαδημιών της Αγίας Πετρούπολης εκξέφρας εο Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο εύρος των τμημάτων υποδομών φανέρωσε η Κ-16 του Ολυμπιακού στο διάστημα παραμονής της στην Αγία Πετρούπολης για τις ανάγκες του πολύ σημαντικού διεθνούς τουρνουά.

Οι πιστιρικάδες του Θρύλου απέδειξαν ότι έχουν όλα τα εφόδια να πετύχουν πολλά αξιόλογα πράγματα, απέναντι σε πολύ σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον Δημήτρη Μαυρογενίδη:

«Η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό υλικό στην Ακαδημία του και η δουλειά μας είναι να το αξιοποιήσουμε σωστά για να έχει προοπτική για την πρώτη ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από την τεράστια προσπάθεια των παιδιών και θα πω ότι μόνο μέσα από δυνατά παιχνίδια βελτιώνονται οι παίκτες και δημιουργούνται δυνατές ομάδες. Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Όπως έχω πει είναι μια μεταβατική χρονιά και θέλουμε να δώσουμε τα κατάλληλα εφόδια στα παιδιά για να είναι έτοιμα για την Κ-17».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button