ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξορμά στα Λιόσια για την αντεπίθεση

Με την ψυχολογία στα ύψη από τους θριάμβου επί των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την πέμπτη αγωνιστική της Basker League (17:15, ΕΡΤ-3).

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται και είναι αδιάκοπες για τον Ολυμπιακό.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας μετά την μαγική και ονειρεμένη Διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα και τους θριάμβους απέναντι σε Ρεάλ ,Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις όπου στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Basket League αντιμετωπίζει στο κλειστό των Άνω Λιοσίων την ΑΕΚ (17:15, ΕΡΤ-3). Με ξεκάθαρο στόχο μία νίκη που θα συνοδευτεί με πειστική εμφάνιση!

Η «αρμάδα» του Γιώργου Μπαρτζώκα κόντρα στα … ζιζάνια που θέλησαν να της σπείρουν μερικοί μετά από τις ήττες από Αναντολού Εφές, Μπάγερν και Παναθηναϊκό, έβγαλε σφυγμό, άντεξε και το σημαντικότερο έδειξε χαρακτήρα,
Με εμφανίσεις και αύρα Πρωταθλητή Ευρώπης γονάτισε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα και πλέον βάζει πλώρη για ένα δυνατό νικηφόρο σερί που θα τον οπλίσει με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και παράλληλα θα στείλει ηχηρά μηνύματα σε κάθε κατεύθυνση.

Ειδικά από τη στιγμή όπου την ερχόμενη Παρασκευή ακολουθεί το ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο Θρύλος συσπειρώθηκε, έγινε με τον κόσμο του μια «γροθιά» και τρομάζει ήδη τους αντιπάλους του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button