ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξώδικο της Cosmote στην ΕΠΟ!

Το κανάλι που μεταδίδει το Κύπελλο κινείται νομικά κατά της ομοσπονδίας, για την αναβολή του τελικού.

Το κανάλι που μεταδίδει το Κύπελλο κινείται νομικά κατά της ομοσπονδίας, για την αναβολή του τελικού.

Η ΕΠΟ αποφάσισε να αναβάλλει τον τελικό του Κυπέλλου. Μια απόφαση που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση και του καναλιού που έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, η Cosmote TV έστειλε επιστολή στην ομοσπονδία με την οποία ζητά να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός την προσεχή Κυριακή 26 Ιουλίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Η παράλογη απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλλει τον τελικό, λίγα 24ωρα πριν την τέλεσή του, προκαλεί σημαντική οικονομική ζημιά στην Cosmote TV. Με τους ανθρώπους του καναλιού να σχολιάζουν πώς κινούνται νομικά για διαφυγόντα κέρδη, ούτε ώστε να προφυλάξουν τα συμφέροντα της εταιρείας τους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ήδη έχει κοινοποιήσει εξώδικη διαμαρτυρία προς την Ομοσπονδία!

Από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού, αυτό που τονίζεται είναι πώς θα υπάρξει οικονομική ζημιά καθώς ανατρέπεται ο προγραμματισμός και αυτό θα έχει οικονομικές επιπτώσεις για την ψηφιακή πλατφόρμα. Ήδη έχουν συνάψει συμφωνίες με χορηγούς για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξάγονταν την προσεχή Κυριακή. Οι οποίες μετά από την απόφαση της ομοσπονδίας ανατρέπονται κι αυτό διαφοροποιεί εντελώς τον προγραμματισμό του καναλιού σε όλα τα επίπεδα.

Πώς τα κατάφεραν πάλι σε αυτή την ΕΠΟ, να έχουν απέναντί τους και τον τηλεοπτικό πάροχο που συνεισφέρει ένα σημαντικό ποσό σε μια δύσκολη -οικονομικά- εποχή για την ομοσπονδία, είναι απορίας άξιο.

Αλλά πρόκειται, ξεκάθαρα, για μια ακόμα… επιτυχία τους!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button