ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έχει τιμωρηθεί από τη Euroleague αμέτρητες φορές μία επειδή απείλησε τη ζωή διαιτητών»

Ο Παναθηναϊκός και ο Δ. Γιαννακόπουλος συνεχίζουν να «διαφημίζουν» τη χώρα και το ελληνικό μπάσκετ με τον… καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν λένε πως μία κακή διαφήμιση είναι η… καλύτερη διαφήμιση; Μέσω του Ρικ Πιτίνο γνωρίζουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ο Τζον Γκονζάλες του «theringer.com» ήρθε στην Αθήνα και πέρασε μπόλικο χρόνο με τον Ρικ Πιτίνο καταγράφοντας την καθημερινότητα του, ωστόσο την κουβέντα μονοπώλησε ο… Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τα… «επιτεύγματά» του. Ο Έλληνας Scarface όπως τον αποκαλούν. Διαβάστε μερικά ενδιαφέροντα αποσπάσματα από το… τεράστιο θέμα του Τζον Γκονζάλες στο «theringer.com». Ακόμα ένας ύμνος μετά το Εspn για τον Γιαννακόπουλο

«Ο Πιτίνο βρίσκει τον εαυτό του στην Ελλάδα. Προπονώντας τον Παναθηναϊκό. Δουλεύει για έναν αυτοτιτλοφορούμενο κακό σε ταινία Τζέιμς Μποντ που διασκεδάζει το νέο κεφάλαιο της ζωής του» αναφέρει αρχικά για να συνεχίσει με τον διάλογο του δημοσιογράφου με τον Πιτίνο:

«-Τον επικήρυξε.

-Τι εννοείς; Με αμοιβή;

-Ναι, με αμοιβή. 10.000 ευρώ».

Μιλάνε φυσικά για το περίφημο ποστάρισμα του Γιαννακόπουλου για την επικήρυξη στον οπαδό του Ολυμπιακού, αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εκεί. Ο Τζον Γκονζάλες ρωτάει τον Πιτίνο για τη συνέχεια της επικήρυξης και εκείνος απαντά πως «το σίγουρο είναι ότι σε έξι μήνες θα τον δούμε με σπασμένα τα δύο χέρια». Ο Τζον Γκονζάλες αναφέρει πως ο Πιτίνο αστειεύονταν.

«Αυτή είναι η πρώτη ιστορία που μου είπε. Ήταν καλή και συνόδευε άψογα την τρέλα που θα ακολουθούσε. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι φημισμένος στην Αθήνα. Πήρε τον έλεγχο της ομάδας από τον πατέρα του, Παύλο, ο οποίος την… έτρεχε για δεκαετίες και έφυγε από τη ζωή σχεδόν πριν από έναν χρόνο.

Η φήμη που συνοδεύει τον 44χρονο στις ώρες εκτός γραφείου τον έχει κάνει τοπικό ήρωα – ή εχθρό, εξαρτάται ποιον θα ρωτήσεις – σε μία χώρα, η οποία έχει σεβασμό για επαναστατικές συμπεριφορές.

Έχει τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο και αποβληθεί από τη Euroleague αμέτρητες φορές. Μία από αυτές ήταν επειδή απείλησε τη ζωή διαιτητών και των οικογενειών τους, όπως αντίπαλους φιλάθλους. Εχει τη συνήθεια να ποστάρει περίεργα, μα διασκεδαστικά βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram».

Δεν λείπει από το θέμα του «theringer.com» η περίφημη φωτογραφία με το τσιγάρο στο νοσοκομείο, με τον Πιτίνο να συμπληρώνει πως «το νοσοκομείο του την είπε γι’ αυτό», ενώ στη συνέχεια της σκιαγράφησης του προφίλ του Δ. Γιαννακόπουλου, πέρα από το «Έλληνας scarface (σ.σ. ο σημαδεμένος, από την ταινία με τον Αλ Πατσίνο που ποστάρει συνέχεια) αναφέρει: «Οι οπαδοί είναι εξαγριωμένοι. Ο ιδιοκτήτης ακούγεται σαν κακός από τον Τζέιμς Μποντ. Και η ομάδα που ανέλαβε ο Πιτίνο διανύει μία ιδιαίτερα δύσκολη σεζόν».

Ο Πιτίνο μάλιστα αποκάλυψε πως η σύζυγος του Τζόαν είχε ενδοιασμούς να πάει ο άντρας της στον Παναθηναϊκό όταν βρήκε πληροφορίες για τον Γιαννακόπουλο. Το ESPN τον έχει κάνει και σχετικό θέμα  μάλιστα γι αυτό, ενώ στο κείμενό του ο Τζον Γκονζάλες αναφέρει διάφορες τιμωρίες που έχουν επιβληθεί στον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο…

«Δεν νομίζω πως έχει σχέση (σ.σ.: η ερώτηση ανάφερε την πιθανή σχέση του με τρόπον τινά οργανωμένο έγκλημα). Τη ρωσική μαφία και τέτοια; Νομίζω ότι έχει δημιουργήσει ένα στυλ εξαιτίας του Σημαδεμένου. Αλλά στην πραγματική ζωή ο Δημήτρης είναι επιχειρηματίας. Θα τον γνωρίσεις», ήταν τα λόγια του Πιτίνο με τον δημοσιογράφο να καταγράφει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του προπονητή του Παναθηναϊκού, βλέποντας τον Γιαννακόπουλο να αφήνει ένα στρινγκ μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

«Ένιωσε άσχημα για τη συμπεριφορά του, σχεδόν ντροπιασμένος», ήταν τα λόγια του Πιτίνο.

«Αδελφέ, δεν έχω δει κάτι τέτοιο ξανά», ήταν η ατάκα που υπάρχει στο θέμα από τον Σον Κιλπάτρικ!

Ο δημοσιογράφος ανέφερε αρκετές φορές την αποτυχημένη προσπάθειά του να έρθει σε επικοινωνία με τον ίδιο τον Γιαννακόπουλο επισημαίνοντας πως τους απαντούσαν συνέχεια από την ομάδα πως έχει γεμάτο πρόγραμμα.

«Θα πρέπει να μην φωνάζουμε σε ότι λέμε γι’ αυτόν. Σοβαρά. Βρισκόμαστε στο δικό του χώρο. Μας περιβάλλουν οι άνθρωποί του», είπε στον δημοσιογράφο Έλληνας συνάδελφός του.

Ο Τζον Γκονζάλες αναφέρετε στο κείμενό του για τα σκάνδαλα που ξέσπασαν στο NCAA με τον Ρικ Πιτίνο να του απαντά γι αυτά, για την έλλειψη θέρμανσης στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, την υγρασία, αλλά και τα απανωτά μπλακ άουτ. Σε ένα από αυτά, κλήθηκε να μιλήσει με τον προπονητή του Παναθηναϊκού με τον φωτισμό από τον φακό κινητών τηλεφώνων

Σχετικά Άρθρα

Back to top button