ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξαιρετικοί Σισέ-Μποτία!

 

Αψεγάδιαστo ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού κι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν κινδύνευσαν καθόλου οι «ερυθρόλευκοι» από την ΑΕΚ.

 

Η συνεχιζόμενη βελτίωση, που παρουσιάζει διαρκώς η ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη για την εύρεση του απαιτούμενου ρυθμού, αλλά κυρίως της ισορροπίας μεταξύ όλων του των γραμμών, που εμφανίζει ο Ολυμπιακός.

Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ οι Αμπού Σισέ και Αλμπέρτο Μποτία που συνέθεαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, λειτούργησαν άψογα. Αμφότεροι ήταν οι βράχοι της άμυνας, διευρύνοντας το σερί των εκπληκτικών τους εμφανίσεων (σ.σ. ειδικά ο Σενεγαλέζος, που αποδεικνύετια σε μεταγραφή «λαχείο» για τους Πειραιώτες)

Με πολλές κερδισμένες μονομαχίες τόσο ο Σενεγαλέζος, όσο και ο Ισπανός στόπερ «διάβαζαν» όλες τις φάσεις εν τη γεννέσει τους και αποτέλεσαν την βασικότερη αιτία, όπου ο Σίλβιο Προτό πέρασε το πιο ξεκούραστο βράδυ της μέχρι τώρα καριέρας του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές, όπου οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Θρύλου προωθήθηκαν ειδικά στις στημένες φάσεις, δίνοντας αριθμητικό και ποιοτικό πλεονέκτημα,. Προκαλώντας πολλαπλά ρήγματα στα μετόπισθεν των «κιτρινόμαυρων»

Με τέτοια σύνεση και «χημεία» στο ανασταλτικό του «κομμάτι» ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτε και κανένα

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button