ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η έβγα της γειτονιάς, τα κομπιουτεράκια, οι τεσσάρες και τα κιάλια!

Άλλοι τα έβγαζαν την περασμένη εβδομάδα για να μετρήσουν με νούμερα κι άλλοι μετρούν τις τεσσάρες που έριξαν!

Ο λόγος για τους δύο “πρωταθλητές”, Ιουλίου και Αυγούστου, στους οποίους πραγματικά καλό θα ήταν κάποια στιγμή να θεσμοθετηθεί ένα αντίστοιχο κύπελλο κατασκευασμένο από την έβγα της γειτονιάς.

Ναι, αποτελεί ανέκδοτο πιο γραφικό κι από την γραφική ατάκα για το ηλιοβασίλεμα στην Σαντορίνη, αλλά δεν φταίμε εμείς. Παρένθεση, ναι, ο Ολυμπιακός φταίει και για αυτό!

Έτσι λοιπόν, κάθε καλοκαίρι καλό θα ήταν να γίνεται μία λαμπρή τελετή με φωτοβολίδες και άφθονη πορτοκαλάδα μπλε για να μη ρευτούμε κιόλας έξω από τα δύο γήπεδα όπου θα σηκώνονται τα αντίστοιχα κύπελλα. Από αυτά που ανοίγοντας τα έχουν και δώρο έκπληξη από κάτω ένα κατιτί που σε ενθουσιάζει για πέντε λεπτά και μετά το ξεχνάς στα αζήτητα (κάτι σα μεταγραφή Ιουλίου ας πούμε)!

Πάμε παρακάτω!

Τα κομπιουτεράκια έκαναν το reset τους όπως είπαμε και χθες, αφού σταμάτησαν να καταγράφουν την ξέφρενη πορεία γνωστής ομάδας από τον Βορρά. Πιάσε μία από τα ίδια, ενόσω μια γνωστή ομάδα από την Νέα Σμύρνη ακόμα “γράφει” στην δεύτερη θέση και έτσι οπως πάνε τα πράγματα μάλλον θα στρογγυλοκαθήσει εκεί ως το τέλος του πρωταθλήματος!

Και ερχόμαστε (όχι σε αυτούς τους ερχόμαστε), στις μεγάλες αυτές τεσσάρες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο! Αυτές που έδωσαν αφορμή σε μερικούς να φτάσουν σε σημείο να απονείμουν πρωτάθλημα τεσσάρας δύο εβδομάδων σε γνωστή ομάδα από τον χώρο του κέντρου!

Πραγματικά είναι καιρός κάποιοι που διοικούν γνωστή ομάδα του Πειραιά που έχει σαρώσει τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια να ανησυχήσουν. Διότι έτσι οπως παρουσιάζονται τα πράγματα, η άλλη γνωστή ομάδα από το χώρο του κέντρου απειλεί την κατάκτηση του τίτλου της γνωστής ομάδας του Πειραια.

Φαντάσου φίλε, εσύ που διαβάζεις τώρα αυτό το κείμενο να μην ήταν η διαφορά στο +15 και στο +19 τι θα είχε γίνει!

Φαντάσου ότι όλα αυτά είναι ορατά μόνο με κιάλια!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button