ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εβδομάδα εξελίξεων

Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Σλούκα.

Η βασική επιλογή του Ολυμπιακού για την θέση στα γκαρντ είναι ο Κώστας Σλούκας. Ο διεθνής παίκτης αναμένεται να επιστρέψει, αν όλα πάνε καλά, μετά από 5 χρόνια στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους». Από σήμερα ξεκίνησε μια εβδομάδα πολύ σημαντική σε αυτή την υπόθεση. Διότι θα υπάρξουν εξελίξεις στην Φενέρμπαχτσε που θα δρομολογήσουν ανάλογες και στον Πειραιά.

Τι εννοούμε; Πώς από σήμερα Δευτέρα ο Ομπράντοβιτς είναι στην Κωνσταντινούπολη. Θα έχει επαφές με τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας. Το συμβόλαιό του λήγει, οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πώς η Φενέρμπαχτσε θα του καταθέσει πρόταση με μειωμένες αποδοχές, ενώ και το μπάτζετ της θα είναι ιδιαίτερα μειωμένο σε σχέση με φέτος ή τα τελευταία χρόνια. Στα ΜΜΕ της Σερβίας γράφτηκε πώς δύσκολα θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Και αυτό το γεγονός είναι το «κλειδί» για να τελειώσει ο Έλληνας γκαρντ με την τουρκική ομάδα. Υπάρχουν οφειλές απέναντί του, έχει μεν συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο, αλλά θα του γίνει πρόταση για να μειωθούν οι αποδοχές του, ενώ κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι η κατάσταση στην Φενέρμπαχτσε τη νέα σεζόν, καθώς ο σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ειδικά, δε, αν επισημοποιηθεί η αποχώρηση του Ομπράντοβιτς, θα είναι θέμα… ωρών το επίσημο «διαζύγιο» του Σλούκα με τους Τούρκους.

Κάτι που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του στον Ολυμπιακό μετά από 5 χρόνια. Διότι στις επαφές που έχουν γίνει ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και τους «ερυθρόλευκους» υπάρχει ταύτιση απόψεων και όταν μείνει ελεύθερος ο παίκτης, θα είναι μια… ανάσα από το να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button