ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβαλε στη θέση του τον Γραμμένο ο Κούγιας!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ και γνωστός ποινικολόγος,Αλέξης Κούγιας, ξεγύμνωσε  τη διοίκηση της ΕΠΟ για την τροποποίηση του καταστατικού της

Στις εργασίες της Γ.Σ. της ΕΠΟ, αρχικά ξεγύμνωσε τη διοίκηση Γραμμένου που επικαλείται την καραμέλα των FIFA, UEFA, ενώ φρόντισε να κρούσει τα εξ’ αμάξης, με αφορμή για την τροποποίηση του καταστατικού της, καθώς θέλει να πάει κόντρα στην Κυβέρνηση, κάνοντας εκλογές μέσα στο καλοκαίρι.
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ ρώτησε τον Γραμμένο, αν υπάρχει ρητή εντολή της παγκόσμιας ομοσπονδίας για εκλογές το καλοκαίρι και εφόσον υπάρχει να την κοινοποιήσουν στη ΓΣ της ΕΠΟ, κάτι που εξανάγκασε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να αναδιπλωθεί, καθώς ο Γραμμένος απάντησε: «Δεν υπάρχει ρητή εντολή αλλά προτροπή». Δηλαδή, άλλα λόγια να… αγαπιόμαστε. Άλλα λένε, άλλα ξαναλένε από την ΕΠΟ!
Κι όα αυτά τη στιγμή όπου η ΕΠΟ της … περιβόητης εξυγίανσης Γραμμένου βάζει μπροστά τις FIFA, UEFA, ώστε να παρανομήσουν και να κάνουν εκλογές το καλοκαίρι αντί για το φθινόπωρο, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος.

Μετά από όλα αυτά, ο Κούγιας έγινε πυρ και μανία, καθώς είπε στον Γραμμένο: «Δυστυχώς, υπέθαλψες το σύστημα των εγκληματιών που ταλαιπώρησε το ποδόσφαιρο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button