ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έτσι και στα επόμενα δύο παιχνίδια»

Στο σκεπτικό με το οποίο θα πρέπει ο Ολυμπιακός να προσεγγίσει τους δύο επόμενου τελικούς κόντρα στην Βουλιαγμένη, στάθηκαν Θοδωρής Βλάχος και Γιάννης Φουντούλης.

 

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον πρώτο τελικό των πλέι – οφ απέναντι στην Βουλιαγμένη, συντρίβοντάς την με το εκκωφαντικό 12-4.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε, μετά τη λήξη του πρώτου τελικού, τα εξής: «Κρατάω το πολύ καλό ξεκίνημα, την πολύ καλή απόδοση σε άμυνα και σε επίθεση, και τον πολύ καλό ρυθμό που είχαμε. Κρατάω και το τρίτο οκτάλεπτο το οποίο είναι ελληνικό φαινόμενο αυτό, να χαλαρώνεις όταν κάτι πάει πάρα πολύ καλά. Πολλές φορές είμαι πολύ απαιτητικός με τους παίκτες μου και θέλω να είναι συγκεντρωμένοι στο 100% σε κάθε φάση αλλά έτσι πρέπει όταν ένα παιχνίδι είναι τελικός. Έτσι πρέπει να είναι και τα επόμενα δυο παιχνίδια. Η νίκη είναι αυτή που μετράει, το 1-0 μετράει και προχωράμε σε δυο μέρες για το επόμενο βήμα».

Φουντούλης: «Από τη δικιά μας απόδοση εξαρτάται το αποτέλεσμα»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε: «Πήραμε μια νίκη μεγάλη σε έκταση. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετά δυνατές μονομαχίες. Η Βουλιαγμένη πάλεψε όσο μπορούσε, εμείς ήμασταν καλοί στο αμυντικό κομμάτι, δεχτήκαμε μόνο τέσσερα τέρματα και σιγά σιγά χτίζαμε μια διαφορά. Ήρθε το 1-0 στις νίκες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μεθαύριο θα είναι εύκολα τα πράγματα. Από τη δικιά μας απόδοση εξαρτάται το αποτέλεσμα κάθε αγώνα και περιμένουμε τη Βουλιαγμένη να παρουσιαστεί καλύτερη στην έδρα της. Θέλουμε να κάνουμε μια ανάλογη εμφάνιση, και εφόσον κάνουμε το 2-0 εκεί τότε η σειρά δύσκολα γυρίζει».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button