ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εθισμένοι στις διδακτικές ήττες στον ΠΑΟ!

Η Ζαλγκίρις έγινε η 8η ομάδα που κέρδισε τους «πράσινους», όμως όλο και κάτι θα βρεθεί ως άλλοθι για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα.
Κοίτα να δεις! Η ένοχη… απόλαυση του ΠΑΟ φέτος είναι η ήττα. Μία ακόμα για τους «πράσινους». Εξάλλου, τη σημασία της λέξης νίκη την έχουν αναζητήσει περισσότερο από κάθε άλλη οι φίλοι του ΠΑΟ στο google! Έχουν ξεχάσει τι θα πει νίκη, αλλά την ψάχνουν στο ίντερνετ. Εκεί έχουν καταντήσει. Μόνο στο διαδίκτυο να την αναζητούν, γιατί στα γήπεδα στη χάση και στη φέξη!

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε και κάτι ακόμα. Η ήττα από την Ζαλγκίρις θα είναι σίγουρα και αυτή διδακτική. Εάν έχει ο αντίπαλος του ΠΑΟ 65% στο τρίποντο με 13/20, τότε είναι δεδομένο πώς το δίδαγμα είναι μεγάλο. Να μην αφήνουν τους αντίπαλους περιφερειακούς να σκοράρουν με τόσο μεγάλη άνεση από την περιφέρεια.

Όπως και να έχει, οι «πράσινοι» είναι κάπου στη 15η θέση στην Ευρωλίγκα. Εθισμένοι με την ήττα. Πάει και το μπάσκετ, τελείωσε και αυτό… Δεν σας έχει μείνει και τίποτα άλλο για να ασχοληθείται. Πάλι καλά που δεν πάει και ο κόσμος στο γήπεδο, γιατί το κράξιμο δεν θα το γλυτώνατε με τίποτα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button