ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έσοδα 102.000€ στον «Αγώνα για την Ειρήνη»

Το φιλικό του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ Ντονέτσκ, που έγινε χθες βράδυ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», είχε ιερό σκοπό. Ένα ματς που έγινε για την Ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου. Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν να διατίθενται για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας. Έσοδα 102.000€ στον «Αγώνα για την Ειρήνη».

Μια ακόμα κοινωνική δράση

Το σπουδαίο φιλικό που έγινε χθες το βράδυ στον Πειραιά είχε ως στόχο την οικονομική στήριξη των προσφύγων από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Οι φίλοι του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκαν σε αυτή τη διαδικασία, δείχνοντας για μια ακόμα φορά πώς είναι μέλη ενός συλλόγου που δεν έχει δράση μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ενός συλλόγου που έχει έντονη κοινωνική δράση και στοχεύει πάντα να σταθεί στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη. Όσων πλήττονται και αντιμετωπίζουν προβλήματα. Πόσω δε μάλλον όταν αυτά αφορούν τη ζωή τους. Έσοδα 102.000€ στον «Αγώνα για την Ειρήνη».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Κυριακής, το ποσό που συγκεντρώθηκε από το φιλικό «Αγώνα για την Ειρήνη» ξεπέρασε τις 100.000 ευρώ. Με τη σχετική ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ  αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι τα έσοδα του «Αγώνα για την Ειρήνη» με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ύψους 102,000 ευρώ θα διατεθούν αποκλειστικά για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για τα θύματα καθώς και για τις ανάγκες των προσφύγων του πολέμου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button