ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Eσεις το Ασπρο-μάυρο -Εμείς γκολ και φωνή(Video)

Ο γκεμπελισμός που βλέπουμε, μέσα από ΜΜΕ  τα τελευταία χρόνια, ειδικά,  πραγματικά σπάει κόκκαλα. Το άσπρο πάει να γίνει μαύρο και τούμπαλιν. Τα τελευταία κρούσματα είχαν να κάνουν με την παρουσία των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Εκεί όπου και πάλι ο Ολυμπιακός κράτησε τη σημαία της Ελλάδας ψηλά, χαρίζοντας αυτούς τους λίγους βαθμούς που από ατυχία δεν πήραμε περισσότερους καθώς μπορούσαμε να κερδίσουμε τη Μπέτις.Γράφει ο Redistas.

Πριν το αγωνιστικό ένα μεγάλο μπράβο πρέπει να δοθεί στον κόσμο. Σε όλο το ματς, έδωσαν τα πάντα μέσα από την εξέδρα και ήταν πραγματικά συγκλονιστικό, ειδικά στο β ημίχρονο το πόσο οι παίκτες μας έπαιρναν δύναμη. Μία εξέδρα ερυθρόλευκη, μία εξέδρα όπως πρέπει που τη χάζευαν και οι Ισπανοί .

Πάμε στα “γκεμπελίστικα”.  Κάποιοι πάτε να μας πείσετε ότι είναι αποτυχία, λέει, το Χ . Αποτυχημένοι είστε εσείς που το πιστεύετε. Κόντρα σε μία ομάδα της Ισπανίας που όλο το Πρωτάθλημα είναι δύο ταχύτητες πάνω από τα δικά μας ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε απλά αξιοπρεπώς, όχι μόνο κοίταξε στα μάτια  τον Ταύρο ,αλλά θα τον έπιανε και από τα κέρατα. Ας όψεται το γλίστρημα του Χασάν και η απόκρουση του ξανθομπάμπουρα τερματοφύλακα της Μπέτις που έκανε απόκρουση χαντμπολική σαν τον Τσιλιμπάρη ,καλή ώρα στη φάση του Φετφατζίδη.

Εγώ ,σας το ξαναέγραψα. Με τέτοιο κόσμο ,φτιαγμένο και τρελαμένο ,αλλά και με αυτό που βγάζει η ομάδα αγωνιστικά δεν φοβάμαι  Το ότι θα μας μπουν εμπόδια είναι σίγουρο, αλλά η ομάδα πρέπει και οφείλει να έχει το μυαλό της και ο Μαρτίνς να είναι όπως πρέπει . Πάντως είναι η πρώτη φορά που βλέπω προπονητή δημόσια να παραδέχεται τα λάθη του .ΜΑΓΚΑΣ..

Σήμερα είδαμε και τιμωρία του Ολυμπιακού λεει για το ματς με τον Αστέρα ,μιας και έγινε εισβολή οπαδών. Δεν γελάει απλά το Πανελλήνιο ,αλλά γελάνε και στον Αρη με αυτά που συμβαίνουν .

Για υστερόγραφο τίποτα άλλο από το Βίντεο του κόσμου του Ολυμπιακού μέσα από την κάμερα αυτού εδώ του σάιτ…Τα υπόλοιπα είναι λίγα απλά..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button