ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΣΕΙΣ είστε οι πρώτοι διδάξαντες (Pics-Video)

Ας σας μάθουμε φίλοι του παναθηναϊκού λίγη ιστορία. Διότι όταν βγαίνει ο ιδιοκτήτης της ομάδας σας με κροκοδείλεια δάκρυα να μας πει ότι οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα “κλαίει” ο Ουρανός, διότι οι πρώτοι διδάξαντες του “δεν κατεβαίνουμε σε ματς πριν αυτά ξεκινήσουν “-Guess What-  είναι η ίδια του η ομάδα..

Πρώτα το 1989, όπου ο παναθηναϊκούλης δεν κατέβηκε στον ημιτελικό με τον Αρη γιατί  είχε παράπονα από τη διαιτησία σε προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟΚ,, από τον τότε ρέφερι  Σάββα Λόρτο αλλά και γενικά για τον τρόπο αξιολόγησης των διαιτητών . Μάλιστα, για πάρτη τους, η ομοσπονδία άλλαξε τον διαιτητή(Οικονομίδης αντί Συμεωνίδη) αλλά οι “Πράσινοι” δεν κατέβηκαν.

 

Τέσσερα χρόνια μετά. Ο παναθηναϊκός κάνει το ίδιο στον 4ο τελικό του ΣΕΦ..Ο Ολυμπιακός,μάγκικα και αντρίκεια κάνει διπλό, ο Παύλος Γιαννακόπουλος εξανίσταται και αποφασίζει η ομάδα να μην κατέβει για δεύτερη φορά δείχοντας πόσο τίμια ομάδα είναι και δεν αντέχει τις αδικίες.  Μάλιστα ο παναθηναϊκός  δεν τιμωρήθηκε καν για διακωμώδηση του αθλήματος, αν και λίγο μετά άλλαξαν οι νόμοι..

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button