ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ερυθρόλευκη «τρέλα» διαρκείας στο μπάσκετ

Η πορεία του Ολυμπιακού την τελευταία διετία είναι προς την κορυφή. Βέβαια, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Διότι ο Θρύλος είναι πρωταγωνιστής στην Ευρωλίγκα. Μιας και έχει συμμετοχή σε δύο σερί Final-4. Επιπλέον, πριν από μερικούς μήνες έχασε τον τίτλο στο φινάλε, από το σουτ του Γιούλ. Ωστόσο εντός συνόρων κατέκτησε όλους τους τίτλους που διεκδίκησε. Κατά συνέπεια, ο κόσμος στηρίζει πάρα πολύ την ομάδα. Ειδικότερα αυτό αποδεικνύουν οι αριθμοί. Ερυθρόλευκη «τρέλα» διαρκείας στο μπάσκετ.

«Τρέλα» για τα εισιτήρια διαρκείας

Η διαδικασία των ανανεώσεων άρχισε από νωρίς. Όμως από την 1η Ιουλίου, το περασμένο Σάββατο, άρχισε η διαδικασία της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για νέους κατόχους. Έτσι, μέσα σε ένα τετραήμερο αυτά φεύγουν με πολύ έντονους ρυθμούς. Επίσης, την Κυριακή τα εκδοτήρια δεν ήταν ανοικτά. Επομένως, αυτό που έγινε μέσα σε τρεις ημέρες είναι εκπληκτικό! Δηλαδή το Σάββατο 1η, τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Ιουλίου, αντίστοιχα!

Καθώς, η περσινή επίδοση με τα διαρκείας έσπασε. Μιας και έχουν φύγει αρκετά παραπάνω από τα 5.739 της προηγούμενης σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, ήδη έσπασε το «φράγμα» των 6.000 εισιτηρίων και θα έχει και συνέχεια. Διότι η ζήτηση παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη. Συνεπώς τα εισιτήρια διαρκείας έχουν γίνει είδος προς… εξαφάνιση! Επιπρόσθετα, με μεγάλη ταχύτητα. Ακόμη, είναι δεδομένο πώς ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κατά πολύ τις επόμενες ημέρες!  Ερυθρόλευκη «τρέλα» διαρκείας στο μπάσκετ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button