ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ερυθρόλευκη» η Εθνική ομάδα πόλο

Στην κλήση των 15 διεθνών για τη προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών ενόψει της αναμέτρησης με την Γεωργία προχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, εκ των οποίων οι οκτώ αγωνίζονται στον Ολυμπιακό
Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί τον γνησιότερo και πλέον αξιόπιστο αιμοδότη όλων των Εθνικών ομάδων επιβεβαιώθηκε περίτρανα από τις κλήσεις των διεθνών αθλητών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πόλο Ανδρών.
Συγκεκριμένα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος κάλεσε αισίως 15 παίκτες εκ των οποίων οι οκτώ αγωνίζονται με το σκουφάκι του Αυτοκράτορα Θρύλου.
Ο λόγος για τους: Μάνο Ζερδεβά, Κώστα Μουρίκη, Κώστα Γενηδουνιά, Αλέξανδρο Γούνα, Στέλιο Αργυρόπουλο, Δημήτρη Σκουμπάκη, Γιώργο Δερβίση, Κώστα Κάκαρη.
Αξίζει να τονιστεί ότι οι από τους επτά έτερους, οι πέντε έχουν να επιδείξουν την δική τους θητεία στον Ολυμπιακό.
Φυσικά κι αναφερόμαστε στον επί σειρά ετών αρχηγό και πρώτο σκόρερ του Θρύλου Γιάννη Φουντούλη, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Ευρώπη Φερεντσβάρος, τον Άγγελο Βλαχόπουλο (Έγκερ), τον Χριστόδουλο Κολόβο (ΕΝΚΑ) τον Κώστα Γαλανίδη (Απόλωλν Σμύρνης- και φυσικά τον Κώστα Πρέκα (Υδραϊκός).
Αναλυτικά οι 15 διεθνείς που θα πρέπει να βρίσκονται στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, την Κυριακή (9/2), στις 11:30 το πρωί, για προπόνηση:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Μουρίκης, Κώστας Γενηδουνιάς, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης
ΝΟ Βουλιαγμένης: Κώστας Γκιουβέτσης
Υδραϊκός: Μανώλης Πρέκας
Απόλλων Σμύρνης: Κώστας Γαλανίδης
Φερεντσβάρος: Γιάννης Φουντούλης
Έγκερ: Άγγελος Βλαχόπουλος
ΕΝΚΑ: Χριστόδουλος Κολόμβος
Γιουγκ Ντουμπρόβνικ: Αλέξανδρος Παπαναστασίου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button