ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έρχεται η Λουκέρνη… Stop!!!

Από χθες το μεσημεράκι, ο Ολυμπιακός γνωρίζει ποιους έχει να αντιμετωπίσει αν καταφέρει να προκριθεί από την Λουκέρνη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Με το που μαθεύτηκε αυτό, άρχισαν να γράφονται και να λέγονται οι… προτιμήσεις. Άλλοι προτιμούν την Μπασακσεχίρ επειδή είναι από την Τουρκία διότι οι αγγλικές ομάδες είναι απρόβλεπτες, άλλοι προτιμούν την Μπέρνλι επειδή είναι άπειρη ομάδα, και πάει λέγοντας το “γαϊτανάκι” των προτιμήσεων.

Εδώ μπαίνει ένα μεγάλο STOP!!! Έρχεται η Λουκέρνη STOP!!! Για μία εβδομάδα και δύο ημέρες δεν υπάρχει καμία Μπασακσεχίρ και καμία Μπέρνλι. Υπάρχει μόνο η Λουκέρνη την οποία ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει και μετά όλα τα άλλα. Αντίπαλος υπάρχει. Ο Ολυμπιακός ούτε πήγε στα playoff από χθες, αλλά ούτε με νίκη και πρόκριση επί της Λουκέρνης πηγαίνει στους ομίλους. Τα πάντα πρέπει να γίνουν βήμα βήμα και σωστά, και το πρώτο εξ’ αυτών γίνεται στο Καραϊσκάκη απέναντι στους Ελβετούς. Το μυαλό όλων, παικτών, προπονητή και κόσμου πρέπει να βρίσκεται σε αυτό το παιχνίδι που μας ξημερώνει μεθαύριο. Χωρίς αυτό τίποτα δεν μπορεί να προκύψει, τίποτα δεν έχει νόημα για παρακάτω. Μόνο Λουκέρνη!

Το να γίνονται “προβλέψεις” και να ακούγονται “προτιμήσεις” ισοδυναμεί με υποτίμηση του αντιπάλου. Ξεκάθαρα. Προτίμηση δεν μπορούμε να έχουμε, αφού όταν, πρώτα ο Θεός θα τελειώνουμε αισίως από την Λουκέρνη και τα πράγματα έχουν εξελιχθεί κατ’ευχήν, τότε θα μάθουμε τον αντίπαλό μας.

Για αυτό λοιπόν, ΛΟΥΚΕΡΝΗ! Τίποτα άλλο! Γερά, βήμα βήμα και δίπλα στον Θρύλο μας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button