ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΡΤ «ξέχασε» ξανά τον Ολυμπιακό

Υπό άλλες συνθήκες, θα προκαλούσε αίσθηση το γεγονός της αδιαφορίας της ΕΡΤ να μεταδώσει διεθνή ματς του Ολυμπιακού. Εν προκειμένω, τα ματς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ στην αντίστοιχη Ευρωλίγκα. Αλλά, πλέον, αυτό δεν ισχύει! Διότι στην δημόσια τηλεόραση δεν το κάνουν για πρώτη φορά. Έχει συμβεί και παλαιότερα, με την ομάδα πόλο Γυναικών. Όχι σε ματς της φάσης των ομίλων, αλλά σε Final-4! Η ΕΡΤ «ξέχασε» ξανά τον Ολυμπιακό!

Η ΕΡΤ του γύρισε την… πλάτη!

Το απόγευμα της Τετάρτης, τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του Θρύλου αντιμετωπίζουν την πολωνική Πολκόβιτσε, στο ΣΕΦ, για τη 2η αγωνιστική. Πρόκειται για το πρώτο εντός έδρας ματς στη φάση των ομίλων. Το οποίο, δυστυχώς, δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση! Ο λόγος; Η δημόσια τηλεόραση επιλέξει να μην μεταδώσει τα ματς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ολυμπιακού στην αντίστοιχη Ευρωλίγκα. Έτσι, τα εκατομμύρια οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των κοριτσιών του Μάρτινς Ζίμπαρτς μόνο διαδικτυακά. Από το επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο YouTube.

Η ΕΡΤ τον «ξέχασε» πάλι!

Εξάλλου, ο ρόλος της δημόσιας τηλεόρασης είναι να μεταδίδει –στο κομμάτι του αθλητισμού– τις διεθνείς αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων. Αλλά με τον Ολυμπιακό αυτό δε συμβαίνει! Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΕΡΤ του «γυρίζει» την πλάτη! Είχε γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν με την ομάδα πόλο των κοριτσιών του Θρύλου. Όταν η ΕΡΤ επέλεξε να μην μεταδώσει το Final-4 της Ευρωλίγκας. Ευτυχώς, σε εκείνη την περίπτωση, η ιδιωτική πρωτοβουλία μέτρησε και οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των κοριτσιών του Ολυμπιακού να κατακτούν τον τίτλο στη Βουδαπέστη, μέσα από την συχνότητα του One Channel.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button