ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ερχονται εξελίξεις στο μέτωπο ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Το σκεπτικό της ΕΕΑ είναι πλέον στην διάθεση των  αρμόδιων οργάνων της Σούπερλίγκα  και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εκδίκαση  της, χωρίς άλλο,  μοναδικής περίπτωσης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι πληροφορίες  που βγαίνουν είναι πως  πρόκειται για έκθεση 84 σελίδων με ένα απο τα σημεία -κλειδιά στην υπόθεση μτξ άλλων να αφορά στον κο Καλπαζίδη που είναι το κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας.

Αυτό έχει να κάνει με το  ποσό των 6,7 εκατ. ευρώ που μετέφερε από την RFA στην Dimera ο Ιωάννης Καλπαζίδης, που έχει συγγένεια με τον Σαββίδη, και  αφορούσε σε ομολογιακό δάνειο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που δείχνει την σχέση του με την ΠΑΕ .Δηλαδή με απλά Ελληνικά , ο Καλπαζίδης μέσω των μετοχών του ομολογιακού δανείου, συνδέεται με την ίδια την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που φαίνεται απο τα στοιχεία που προσκόμισαν ο ΠΑΟΚ και η RFA του Καλπαζίδη,  όταν έλαβεχώρα η  διαδικασία στην επιτροπή.

Παράλληλα, αναφέρεται και η  αυτοψία που έγινε στις εγκαταστάσεις της Ξάνθης από την Ειρήνη Μαρούπα, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, το ξενοδοχείο είναι άνευ ιδιαίτερης αξίας και μετά την αγορά τους από τον Ιωάννη Καλπαζίδη δεν έχει γίνει κανένα έργο συντήρησης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button