ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ερχόμαστε!

Το παρελθόν το έχει αποδείξει. Το “πληγωμένο” θηρίο είναι και πιο επικίνδυνο. Κι αυτό ισχύει στην περίπτωση του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές που διανύουν μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, κούρασης από τους συνεχείς αγώνες και κακών αποτελεσμάτων καλούνται να ορθοποδήσουν και έχουν να διεκδικήσουν τους δύο στόχους τους. Σήμερα η κλήρωση έφερε την ΑΕΚ στο δρόμο τους, γεγονός που… χαροποίησε όλους εκείνους που το επιθυμούσαν.

“Ο Ολυμπιακός χάνει, δεν παίζει καλά, είναι σε κακή κατάσταση, θα τον κερδίσουμε και θα τον περάσουμε εύκολα”, αφουγκραζόμαστε, ακούμε, διαβάζουμε…

Για τον Ολυμπιακό μιλάμε, κύριοι. Για τον πρωταθλητή! Καμιά φορά ειδικά σε τέτοια παιχνίδια καλό είναι να είναι προσγειωμένοι όσοι… εύχονταν και τελικά κληρώθηκαν. Αλλά δεν πειράζει. Αυτό είναι ότι καλύτερο για τον Ολυμπιακό.

Τις φορές που όλοι τον είχαν ξεγραμμένο, το θηρίο ξύπνησε και έγραψε στιγμές της δόξας του και χαρές δικές μας! Ξεγραμμένος ήταν στην Λεωφόρο, σαν σήμερα το 2001 και έδωσε απαντήσεις. Ξεγραμμένος ήταν στο ΟΑΚΑ το 2015 και έδωσε απαντήσεις. Η λίστα είναι ατέλειωτη.

Όταν λοιπόν, κάποιοι τον έχουν “ξοφλημένο” (ναι το χουμε ακούσει κι αυτό) ο Ολυμπιακός είναι εκεί και δίνει τις απαντήσεις του. Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Ολυμπιακός λοιπόν είναι να δουλέψει σωστά και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

Μας ήθελαν τόσο πολύ; Ε, λοιπόν, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button