ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έρχεται» σημαντική ενίσχυση για το μπάσκετ γυναικών

Στην «ευθεία» βρίσκονται επαφές με σπουδαίες αθλήτριες που θα ανεβάσουν κατακόρυφα τη ποιότητα του ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ολυμπιακό αναφορικά με την γενικότερη ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ γυναικών.
Οι «ερυθρόλευκες», οι οποίες στην Ελλάδα κυριολεκτικά δεν έχουν αντίπαλο σε αυτά τα 4,5 χρόνια λειτουργίας του τμήματος κι αυτό αποτυπώνεται εύλογα από το εκπληκτικό σερί των 119 συνεχόμενων νικών, όπως φυσικά και από τις κατακτήσεις τεσσάρων διαδοχικών νταμπλ.
Στις προθέσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να προσδώσουν επιπλέον ποιότητα και δυναμική, η οποία θα καταστήσει την ομάδα πανίσχυρη και στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Η μέχρι τώρα εκπληκτική πορεία των κοριτσιών του Γιώργου Παντελάκη στο Euro Cup, όπου απέχει ένα βήμα από τη πρόκρισή της στην επόμενη φάση μετρώντας τρεις νίκες και μία μόλις ήττα ΄χει ανοίξει ακόμη περισσότερο την όρεξη για το … κάτι παραπάνω.
Ηδη οι διοικούντες το τμήμα έχουν ξεκινήσει επαφές με παίκτριες που εφόσον αποκτηθούν θα εκτοξεύσουν αγωνιστικά την ομάδα τόσο από την εγχώρια, όσο και από την διενή αγορά. Με τις εξελίξεις να … καταφθάνουν πολύ σύντομα!
Κι όλα αυτά σε μια χρονική στιγμή όπου βρισκόμαστε προ των πυλών συμφωνίας με μεγάλο χορηγό που θα στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται – και – φέτος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button