ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Επίθεση» και από τον Παναθηναϊκό στην ΕΠΟ!

Ανακοίνωση των «πράσινων» για την ετσιθελική απόφαση της ομοσπονδίας να αναβάλει την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δεν ήταν μονάχα η οργισμένη αντίδραση του Ολυμπιακού για την εμμονή των «βλαχοδημάρχων» να γίνει ο τελικός στις 12/9.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας, δια στόματος Τάκη Αγραφιώτη, κατακεραύνωσαν την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Αλλά δεν ήταν οι μοναδικοί. Αντίδραση υπήρξε και από την πλευρά του ΠΑΟ, καθώς η ομοσπονδία με το «έτσι θέλω» τινάζει στον… αέρα τον προγραμματισμό των ομάδων.

Αλλά όλοι αυτοί νοιάζονται καθόλου για τις ελληνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Ευρώπη; Νοιάζονται εάν οι εκπρόσωποί μας θα έχουν επίσημα ματς στα πόδια τους; Μπα… Με τον Παναθηναϊκό να θέτει το ερώτημα αν θα πρέπει να παρέμβει η Πολιτεία, από τη στιγμή που υπάρχουν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές!

Με την «πράσινη» ΠΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση κατά της ομοσπονδίας, η οποία αναφέρει: «Φτάσαμε 13 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος, για να αποφασίσει η ΕΠΟ ετσιθελικά να διαλύσει κάθε είδους προγραμματισμό των ΠΑΕ, με τον παράλογο ορισμό του τελικού Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου. Ενός τελικού που θα μπορούσε να είχε διεξαχθεί εδώ και καιρό, αλλά τελικά επιλέχθηκε ως ημερομηνία η προκαθορισμένη για την πρεμιέρα της Super League 1, 12η Σεπτεμβρίου. Τέτοιες ακραίες συμπεριφορές πρέπει να προβληματίσουν το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά και την Πολιτεία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button