ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Επιστολή των «ερυθρολεύκων» σε Αυγενάκη, Χαρδαλιά και Μαυρωτά

Ολυμπιακός σε Πολιτεία για τη διευκόλυνση εισόδου των ομάδων στην χώρα!

Ζητούν την συνδρομή για να μην υπάρξει πρόβλημα με τις αποστολές των ομάδων που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα, για τα ματς της Ευρωλίγκας.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, λοιπόν, απέστειλε επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, την οποία και κοινοποίησε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά. Σε αυτή τους γνωστοποίησε το Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας (Health & Safety Protocol) της Ευρωλίγκας για την αγωνιστική περιόδου 2020-2021 που υιοθετήθηκε από τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου.

Αυτό αφορά στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται από όλες τις συμμετέχουσες ομάδες στο πλαίσιο διεξαγωγής της διοργάνωσης, καθώς και τους Ειδικούς Κανονισμούς (Special Regulations) που θεσπίστηκαν λόγω της πανδημίας COVID-19.

Στην επιστολή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε ακόμα τη συνδρομή της Πολιτείας στη διευκόλυνση των ξένων αποστολών που θα ταξιδεύουν στη χώρα μας για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, καθώς και τη διευκόλυνση της ομάδας μας στα ταξίδια της στο εξωτερικό για της ανάγκες της Ευρωλίγκας, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button