ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Eπιστολή στις ομάδες της Αδριατικής Λίγκας

Με επιστολή του στις ομάδες της Αδριατικής Λίγκας ο Ολυμπιακός ζητάει τη θετική ψήφο τους στη Γ.Σ που θα πραγματοποιηθεί στις 24/05 στη Μπάνια Λούκα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την επιστολή της την οποία δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Βλάνταν Τεγκελτίγια και υπογράφεται από τον Χρήστο Σταυρόπουλου ζήτησε από την Τσιμπόνα, την Τσεντεβίτα, την Τσιμπόνα, τον Ερυθρό Αστέρα, τη FMP, την Ιγκοκέα, την Κρκα, τη Μέγκα Μπέμαξ, τη Μόρναρ, την Παρτίζαν, την Ολίμπια Λ. και την Ζαντάρ να ψηφίσουν υπέρ του αιτήματός της

Αναλυτικά η επιστολή του Ολυμπιακού: «Σε συνέχεια των συζητήσεων μας σας ενημερώνουμε για την επιθυμία μας να συμμετέχουμε στην Αδριατική Λίγκα και ζητάμε τη θετική σας ψήφο στην επερχόμενη Γ.Σ .

Αναμφισβήτητα τα τελευταία χρόνια η διοργάνωση έχει κάνει βήματα προόδου και δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης.

Για αυτό το λόγο αισιοδοξούμε πως με την παρουσία μας θα ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο την εμπορική χρήση της διοργάνωσης. Επίσης με την εμπειρία που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε στην ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο της Λίγκας».

Δείτε την επιστολή του Ολυμπιακού:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close