ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Επιστολή του Ολυμπιακού στην UEFA

Οι παράδοξες μεθοδεύσεις της ΕΠΟ που αφορούν  στη μη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην αεκ και τον Ολυμπιακό. Με τους Πειραιώτες να στέλνουν  επιστολή στην Ουέφα.

Οι  “Eρυθρόλευκοι” ενημέρωσαν την Ουέφα για τα τεκταινόμενα  θέτοντας καταρχήν τέσσερις αγωνιστικούς λόγους   που έχουν να κάνουν με την αναβολή και είναι οι εξής:

  1. Το πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώθηκε νωρίτερα, στις 19/7 προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στις 26/7.
  2. Και οι δύο ομάδες έχουν παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν στις 30/6. Και συμφώνησαν με τους παίκτες να παραταθούν έως τα τέλη Ιουλίου, καθώς τότε θα ολοκλήρωναν τις επίσημες υποχρεώσεις τους, αφού ο τελικός είχε προγραμματιστεί για τις 26/7 και οι ομάδες πρέπει να δηλωθούν μέχρι 3/8 στην UEFA.
  3. Στις 3 Αυγούστου ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος και για εισερχόμενες και για εξερχόμενες μεταγραφές. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως αν διεξαχθεί τέλη Αυγούστου ο τελικός, τότε θα έχει αλλοιωθεί η διοργάνωση καθώς θα είναι τελείως διαφορετικά τα ρόστερ.
  4. Είναι ένας αγώνας ο οποίος θα έπρεπε να κλείνει τη σεζόν και όχι να την ανοίγει, γιατί είναι η πιο σημαντική διοργάνωση της ΕΠΟ. Αντιθέτως, θα μετατραπεί σε ματς προετοιμασία, ανοίγοντας τη σεζόν.

Πέραν τούτου,  υπάρχει θέμα και με τα οικονομικά όσο αφορά τις χορηγίες  ,τα χρήματα που προβλέπεται να παρουν οι ομάδες, τα τηλεοπτικά με την  COSMOTE να ζητά να γίνει ο τελικός κανονικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button