ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσκεψη «Κάνιο» στη Σχολή Ρέντη (Video)

Την κεντρική Σχολή του Ρέντη επισκέφτηκε ο παλαίμαχος Αργεντινός άσος και γενικός αρχηγός της Κ-20 του Ολυμπιακού Αριέλ Ιμπαγάσα.

 

Την ευκαιρία να επιθεωρήσει την Κεντρική Σχολή του Ρέντη και να πάρει μία γεύση από την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται, είχε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο παλαίμαχος Αργεντινός άσος και γενικός αρχηγός της Κ-20 του Ολυμπιακού, που έτυχε θερμής υποδοχής από γονείς και παιδιά, παρακολούθησε τις προπονήσεις όλων των τμημάτων της Σχολής και μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές τους ζήτησε ν’ ακούν τους προπονητές τους, να δουλεύουν κάθε ημέρα για να βελτιώνονται αλλά και να έχουν πάντα στόχους. Τα παιδιά του έκαναν ερωτήσεις για τα παιδικά του χρόνια και την καριέρα του και μέσα από τα λόγια του πήραν σπουδαία μαθήματα ζωής!

Ο Ιμπαγάσα δεν αρνήθηκε να παίξει και ποδόσφαιρο μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Σχολές ενώ “χτύπησε” πέναλτι και στους τυχερούς τερματοφύλακες, οι οποίοι εκπαιδεύονται από τον προπονητή της Ακαδημίας και παλαίμαχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κοψαχείλη.

Τον Ιμπαγάσα συνόδευε ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος, ο οποίος και τον ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια για τον τρόπο λειτουργίας και το προσωπικό της Κεντρικής Σχολής στην οποία αθλούνται περισσότερα από 340 παιδιά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button