ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικός Μπαρτζώκας

Απόλυτα απολαυστικός ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη που παραχώρησε  στα ΝΕΑ.

Ο προπονητής του Θρύλου αναφέρθηκε  στους Αγγελόπουλους, την εξαιρετική πορεία της ομάδας και τους στόχους που υπάρχουν.

Αναλυτικά

«Ο Έλληνας Φέργκιουσον; Μακάρι. Θα ήθελα να το απολαμβάνω περισσότερο και να το χαίρομαι, αλλά η καθημερινότητα δεν σε αφήνει να το δεις. Ο Ολυμπιακός είναι απαιτητικός σύλλογος. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως δεν χορταίνεις να είσαι σε αυτή την ομάδα, να διεκδικείς και να κατακτάς τίτλους. Είναι κάτι πολύ όμορφο. Σίγουρα απολαμβάνω κάθε νέα μέρα στον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά σε συνέντευξή του στα «Νέα» ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», προτού προσθέσει:

«Μου αρέσει πολύ το μπάσκετ που παίζουμε. Της δημιουργίας και της ομαδικότητας. Κάνουμε την δουλειά μας και βάζουμε έξτρα θέματα στο σκάουτινγκ των αντιπάλων μας. Πιστεύω ότι είμαστε μία δύσκολη ομάδα για τους αντιπάλους μας, τους βάζουμε αρκετούς προβληματισμούς. Θέλουμε να έχουμε πάντα 1-2 επιλογές ανάλογα με το τι θα παίξει απέναντί σου ο αντίπαλος. Εκτελούμε το πλάνο όλο και καλύτερα επειδή το δουλεύουμε καιρό και πλέον ο στόχος είναι να το κάνουμε όλο και με μεγαλύτερη ταχύτητα».

Σημείωσε επίσης πως «Κανείς δεν μπορεί να παίζει σήμερα 40 λεπτά και το εξηγούμε από την αρχή. Έχει δευτερεύουσα σημασία πόσους πόντους έβαλες, η νίκη της ομάδας είναι το βασικό και έτσι περνάμε μία winning mentality στους παίκτες μας».

Για την γνώμη των φιλάθλων: «Δεν σκέφτομαι ότι δίνω απαντήσεις. Έμαθα ότι στη φύση του επαγγελματικού αθλητισμού οι φίλαθλοι θα ανταλλάσσουν απόψεις και είναι ωραίο να νιώθουν μέρος της ομάδας, είναι διαδραστικό. Αρκεί να μην βρίζεις και μην προσβάλεις. Απλά προφανώς ξέρω καλύτερο μπάσκετ αλλά και την ομάδα από αυτούς. Αυτό είνα το νόηα και ο κάθε παίκτης ξέρει τον ρόλο του».

Τέλος, σχετικά με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, τόνισε: «Υπάρχει μία εξαιρετική χημεία και εμπιστοσύνη που νιώθουμε και έχουμε μεταξύ μας. Έχουν δε, ένα μεγάλο ηθικό πλεονέκτημα. Τόσα χρόνια έχει αποδειχθεί με βάση κάποιες ηθικές αρχές που έχουν το πως λειτουργούν και αυτό δεν μπορείς να μην το εκτιμήσεις και να μην ταυτιστείς μαζί τους».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button