ΒΟΛΕΪΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΧΑΝΤΜΠΟΛ

Επικεφαλής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της EMCA η Χριστίνα Τσιλιγκίρη

Νευραλγικό πόστο με σημαντικές αρμοδιότητες στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πολυαθλητικών Σωματείων ανέλαβε η Πρόεδρος του ΣΕΦ.

Με τρομερή εμπειρία, μεράκι και τεχνογνωσία από τη εποχή, όπου υπήρξε στιβαρό στέλεχος του Ερασiτέχnη Ολυμπιακού (σ.σ. Γενική Γραμματέας επί σειρά ετών) στην ίδρυση της EMCA (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πολυαθλητικών Συλλόγων), αλλά και στην εξέλιξή της με μία σειρά προγραμμάτων, στα οποία οι Πειραιώτες είχαν κι έχουν ηγετικό ρόλο, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη είναι πλέον η επικεφαλής της Διεύθυνσης Μάρκετινγκ κι Επικοινωνίας της Ομοσπονδίας.

Σαφέστατα αποτελεί τεράστια διάκριση για την Πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι αποτελεί το γεγονός πως η πρόταση που της έγινε ψηφίστηκε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση των 27 πολυαθλητικών συλλόγων της Ευρώπης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της EMCA, Federico Eichberg, την Vanina Milanova και τον Bojan Mijatovic για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την πρόταση την οποία ψήφισαν ομόφωνα και οι 27 σύλλογοι κατά τη σημερινή Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πολυαθλητικών Σωματείων. Η ανάληψη του δύσκολου ρόλου της Διεύθυνσης Marketing και Επικοινωνίας της EMCA, με γεμίζει με όρεξη για δουλειά και ορίζοντα την ανάπτυξη της EMCA τα επόμενα χρόνια. #EMCA #ChristinTsili #CJT #ThankYou» σχολίασε η ίδια σε μήνυμά της.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button