Eπέστρεψαν στις νίκες οι Παίδες

Εξαιρετική η Κ-15 του Ολυμπιακού συνέτριψε τον Βόλο με 4-0 σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Super League.
Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερη η Κ-15 του Ολυμπιακού, η οποία επιβλήθηκε απέναντι στον Βόλο με σκορ 4-0 για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Τριανταφυλλίδης είδε την κίνηση του Κοτρομαγιά και ο τελευταίος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.
Στο 16′ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων και πάλι με τον Κοτρομαγιά να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Τσαβούρογλου για το 2-0, ενώ οι δυο τους άλλαξαν ρόλους στο 31′ όταν ο Κοτρομαγιάς μοίρασε στον Τσαβούρογλου και ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τάσου Πάντου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 55′ ο Τζεβελέκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Επόμενος αγώνας για τους Παίδες του Θρύλου είναι με αντίπαλο τη Λάρισα εντός έδρας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Πετράκης, Κολλιός (41′ Βουρεξάκης), Τσαμπέλης (41′ Ζαχάκης), Βιδάλης, Μούτας, Μπέτσικας, Τζεβελέκος (60′ Τζόλης), Τριανταφυλλίδης, Τσαβούρογλου (50′ Αθανασόπουλος), Κοτρομαγιάς (60′ Βασιλόπουλος), Ζώχιος.
Βόλος (Κ. Γακιάς): Πανούτσος, Νίνος, Αναστασόπουλος, Δημητριάδης, Τσούνης, Γαϊτανίδης, Βαγγέλης, Οικονόμου, Πουρτσίδης, Σέλβης, Φακίδης.