ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Επ’ αόριστον αναβολή στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Αν και χθες Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, θα διεξάγονταν το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αυτό δεν συνέβη. Διότι η αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ έπαιξε ρόλο και για την αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης». Αρχικά υπήρξε αναβολή στο ματς. Ωστόσο, μέσα στο 8ήμερο που προβλέπουν οι κανονισμοί, δεν ήταν εφικτό να οριστεί. Επ’ αόριστον αναβολή στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Καταρχάς, η αδυναμία της ΟΧΕ να βρει γήπεδο για να τον «φιλοξενήσει»! Επιπλέον, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» και των «κιτρινόμαυρων». Συνεπώς, υπάρχει επ’ αόριστον αναβολή του ματς και βλέπουμε… Αν και η Διοικητική Επιτροπή Πρωταθλήματος ανέφερε πώς θα προσπαθήσει να ορίσει το ματς στην πιο πρόσφορη ημερομηνία, κανείς δεν ξέρει πότε θα οριστεί! Δηλαδή δεν αποκλείεται να διεξαχθεί πρώτα το ματς του δεύτερου γύρου στην έδρα του Ολυμπιακού και μετά εκείνο με γηπεδούχο την Ένωση! Επ’ αόριστον αναβολή στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση της ΔΕΠ/ΟΧΕ για την επ’ αόριστον αναβολή του ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Αναφορικά με τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier ΑΕΚ-Ολυμπιακός ΣΦΠ, η Διοικητική Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΟΧΕ, ανακοινώνει τα κάτωθι:

Μετά την ξαφνική αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ (29/9) και κατ’ επέκταση της αίθουσας «Γ. Κασσιμάτης»  που χρησιμοποιεί ως έδρα το σωματείο της ΑΕΚ, η ΔΕΠ/ΟΧΕ ανέβαλε στις 3/102023 την αναμέτρηση που ήταν αρχικά προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη 4/10 και ώρα 19.30.

Βάσει του Κανονισμού Αγώνων της Ο.Χ.Ε., άρθρο 29/παρ.4 η οποία αναφέρει: «Αγώνας που  ματαιώθηκε για οποιαδήποτε αιτία και κρίνεται ότι πρέπει να επαναληφθεί διεξάγεται εάν αυτό είναι εφικτό, σε διάστημα 8 ημερών από την ημέρα που αρχικά είχε προγραμματιστεί η διεξαγωγή του» η ΔΕΠ/ Ο.Χ.Ε. κατέβαλε όλες τις δυνατές  προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση. (εξεύρεση έδρας για την διεξαγωγή του αγώνα). Όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν ούτε από την πλευρά της ΟΧΕ ούτε από την πλευρά του γηπεδούχου σωματείου αφενός και αφετέρου, εντός του διαστήματος των 8 ημερών παρεμβάλλονται:

α) οι Δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές στις 8.10.2023

β) η αγωνιστική υποχρέωση του σωματείου ΟΣΦΠ  στις 11/10 (αγώνας με ΕΓΣΝ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ λόγω EHF Cup 14-15/10/2023)  και της ΑΕΚ στις 11/10 (αγώνας με ΠΑΟΚ λόγω αγωνιστικής υποχρέωσης του ΠΑΟΚ στο EHF Cup 14-15/10/2023)

Ως εκ τούτου ο εν λόγω αγώνας τελεί υπό αναβολή επ’ αόριστον και από την πλευρά της η ΔΕΠ/Ο.Χ.Ε. θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την πιο πρόσφορη ημερομηνία αφού το καλεντάρι είναι ιδιαιτέρως επιβαρυμένο και για τα 2 σωματεία, τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα»,

Σχετικά Άρθρα

Back to top button