ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εντυπωσιακή πρόκριση για τον Καραλή [vid]

Με εξαιρετική εμφάνιση, το πρωί του Σαββάτου, ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε στον τελικό του άλματος επί κοντώ. Πιο συγκεκριμένα, χωρίς να χάσει άλμα και περνώντας και τα 5,75μ. Εντυπωσιακή πρόκριση για τον Καραλή.

Αλάνθαστος προκρίθηκε ο Καραλής

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την παρουσία του, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο Έλληνας πρωταθλητής έδειξε πώς βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να κάνει σπουδαία πράγματα. Διότι με την εμφάνισή του στον προκριματικό, ήταν κάτι παραπάνω από καλή. Μιας και πέρασε όλα τα ύψη που έπρεπε με την πρώτη. Κατά συνέπεια, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό δείχνοντας πώς είναι έτοιμος για να διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Εντυπωσιακή πρόκριση για τον Καραλή.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση στον προκριματικό

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε εντυπωσιακή παρουσία. Καθώς η εμφάνισή του στον προκριματικό ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Ειδικότερα, ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα από το 5,40μ. που πέρασε με την πρώτη. Επιπλέον, το ίδιο έκανε με το 5,55μ., το 5,65μ., αλλά και το 5,75μ. Έτσι, με το τελευταίο του άλμα πέρασε στον τελικό, καθώς έπιασε το όριο της πρόκρισης. Αλλά πιο σημαντικό ακόμη ήταν πώς όλα τα άλματά του ήταν μεγάλα. Δηλαδή σε όλα πέρασε τον πήχη με άνεση.

Άρα, μπορεί να διεκδικήσει με ανάλογη παρουσία στον τελικό ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Ακόμη, εκτός τελικού έμεινε ο Ολλανδός Βλουν που πήγε στην Κωνσταντινούπολη με 5,91μ. Δηλαδή με την καλύτερη, φετινή επίδοση αλλά αποκλείστηκε. Ειδικά, στον τελικό πέρασαν 9 αθλητές και μόνο ο Καραλής δεν έχασε άλμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button