ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένσταση ή «συμμαχία»;

Η ΑΕΚ έχει περιθώριο 48 ώρες, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν είχε θεωρημένα δελτία υγείας. Τι θα κάνει;

Το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ έληξε ισόπαλο 0-0. Το φύλλο αγώνα έκλεισε. Αλλά δεν έχει… τελειώσει η τύχη του ματς. Ο λόγος; Όπως αναφέρουν από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων», 12 δελτία υγείας παικτών του ΠΑΟΚ είχε λήξει. Υπήρχε πρόβλημα και το διαπίστωσε ο 4ος διαιτητής του ματς, Διαμαντόπουλος, όταν έκανε τον σχετικό έλεγχο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.

Από την πλευρά της ΑΕΚ τονίζεται πώς οι δύο πλευρές ενημερώθηκαν για το πρόβλημα. Το είπε ο Διαμαντόπουλος σε Δημητριάδη και Καρυπίδη. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, όταν δεν είναι ανανεωμένα τα δελτία, τίθεται θέμα κανονικότητας σχετικά με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών που έχουν θέμα. Κάτι που ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Με τον 4ο διαιτητή του ματς του ΟΑΚΑ να καταγράφει το συμβάν.

Σύμφωνα με το άρθρο 18 του ΚΑΠ η συμμετοχή των 12 αυτών παικτών ήταν αντικανονική. Με τον Διαμαντόπουλο να κρατά τα δελτία του. Τώρα, η ΑΕΚ έχει περιθώριο 48 ωρών για να καταθέσει ένσταση για την τύχη του ματς.

Θα το κάνει; Ή μήπως θα μετρήσει η «συμμαχία» με τον ΠΑΟΚ; Βεβαίως το… άλλοθι υπάρχει ήδη! Θα λένε και πάλι «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!» Αλλά ξεχνούν εύκολα τις σφαγές από τον ΠΑΟΚ. Πώς έχασαν Κύπελλο με γκολ οφ σάιντ, πώς τους «έσφαξαν» φέτος στο ματς της κανονικής περιόδου στην Τούμπα…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button