ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με Σολντάνο ή χωρίς Σολντάνο θα υπάρξει ενίσχυση

Eπίσημα ο Ολυμπιακός δεν ξανασχολείται με τον Φράνκο Σολντάνο και κινείται προς άλλες περιπτώσεις που έχουν προταθεί. Είναι δεδομένο όμως ότι με αυτή τους την κίνηση οι “Ερυθρόλευκοι” έβγαλαν στη σέντρα τον Πρόεδρο της Ουνιον.

Ο 24χρονος, φορ, που θέλει να φύγει από την ομάδα της Αργεντινής προφανώς και έχει βρει την άκρη με τους Πειραιώτες, αλλά όλα κολλάνε στα “θελω” του Προέδρου της ομάδας που ανάλογα με την ώρα αλλάζει και τα χρήματα που θέλει, με το τελευταίο ρεπορτάζ να αναφέρει ότι  ζήτησε 300.000 Ευρώ παραπάνω απο αυτά που είχαν ήδη συμφωνηθεί.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν σε λίγο καιρό ο Σολντάνο θα γράψει στα παλιότερα των υποδημάτων του την ομάδα του, θα συμφωνήσει με όποια ομάδα του αρέσει και η Ουνιον θα πάρει ένα μηδενικό. Απλά και ωραία.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα φορ για να ολοκληρώσει ένα κομμάτι του αγωνιστικού παζλ που θέλει να φτιάξει ο Μαρτίνς και αν αυτό είναι ο Σολντάνο θα το δείξει ο καιρός. Διότι δύο τινά μπορούν να συμβούν.

Είτε ο Πρόεδρος της Ουνιόν να κάνει πίσω και να αποδεχτεί τους όρους του Ολυμπιακού είτε να στυλώσει τα πόδια και να περιμένει κάποια καλύτερη πρόταση.

Είτε έτσι,είτε αλλιώς ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κολλήσει σε κανένα Σολντάνο ή  οποιονδήποτε άλλο και θα κοιτάξει να κάνει αυτό που πρέπει …

Σχετικά Άρθρα

Back to top button