ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενημέρωση του Ολυμπιακού για τον κόσμο

Φινάλε της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στο Βέλγιο την Αντβέρπ, σε ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι πρωταθλητές θέλουν τη νίκη, περιμένοντας τα καλά νέα από την Κωνσταντινούπολη. Απόψε θα έχουν τους οπαδούς τους, ξανά στο πλευρό τους. Ενημέρωση του Ολυμπιακού για τον κόσμο.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας τονίζουν πώς υπάρχει σημείο συνάντησης για τους οπαδούς του. Από εκεί θα μετακινηθούν όλοι μαζί για το γήπεδο. Μεμονωμένη μετακίνηση δεν θα επιτραπεί από τη βελγική αστυνομία. Οπότε όσοι αναμένεται να βρεθούν απόψε στις εξέδρες του «Bosuil stadion», καλό είναι να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες. Διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την πρόσβασή τους. Δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την αποψινή αναμέτρηση, για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με ανακοίνωση, έκαναν γνωστό τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κινηθούν οι οπαδοί τους, που είναι στο Βέλγιο για την αποψινή αναμέτρηση στην Αμβέρσα. Σημειώνοντας πώς υπάρχει ένα σημείο συγκέντρωση του κόσμου. Από εκεί θα μετακινηθούν για να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Αντβέρπ. Ενημέρωση του Ολυμπιακού για τον κόσμο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: « Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους που έχουν στην κατοχή τους voucher για τον αποψινό αγώνα πως θα πρέπει να το ανταλλάξουν με εισιτήριο από τις 16:00 έως 16:30 στο σημείο συνάντησης (Rally Point) “Park Spoor Oost” – Antwerp».

Ομαδική μετακίνηση

Με το κείμενο της ανακοίνωσης, να αναφέρει στη συνέχεια: «Από το σημείο συνάντησης οι φίλαθλοι μας θα μεταφερθούν στο γήπεδο ΜΟΝΟ με πούλμαν και συνοδεία της αστυνομίας. Οποίος φίλαθλος της ομάδας μας δεν έρθει στο σημείο συνάντησης τις ανωτέρω ώρες, δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, επειδή δεν θα επιτρέψει η βελγική αστυνομία να προσεγγίσουν οι φίλαθλοί μας το γήπεδο μεμονωμένα.

Στο γήπεδο εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μήνου, το οποίο μπορούν να το ελέγξουν την εγκυρότητά του στην εφαρμογή https://www.covidscan.be/en/

Στο γήπεδο δε θα πωλούνται τρόφιμα και νερό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button