ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενημέρωση για τα ΑΜΕΑ για την αναμέτρηση με ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (02/09) αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μάλιστα η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) ενημερώνει τα εξής:

«Για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που θα διεξαχθεί στο Στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Κυριακή 2/9/2018 και ώρα 21:30, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 31/8 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 – 13:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button