ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενημέρωσε WADA και CAS για τη Χατζηνικολάου ο Ολυμπιακός

O Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημέρωσε τη WADA και το CAS για σωρεία των παρατυπιών αναφορικά με την έκδοση του δελτίου και την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στον 1ο τελικό του πρωταθλήματος Μπάσκετ Γυναικών, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι όπως έχουν ενημερώσει, θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και αγωγές προς όλους τους εμπλεκόμενους και θα προβούν σε όλες τις κινήσεις για την απονομή δικαιοσύνης.

Στο πλαίσιο των ενεργειών για τη δικαίωση τους δεν αφήνουν στην… τύχη ούτε την υπόθεση της Χατζηνικολάου. Για αυτό τον λόγο, με επίσημο αίτημα που έστειλαν σήμερα στον ΕΟΚΑΝ ζητούν να λάβουν τα αντίγραφα του φακέλου της απόφασης, τα πρακτικά του ΔΣ του ΕΣΚΑΝ, τις εισηγήσεις των νομικών μελών του Συμβουλίου ΕΣΚΑΝ στις οποίες στηρίχθηκε η απόφαση και την έκθεση της πραγματογνωμοσύνης του ιατροδικαστή.

Ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που έχει έννομο συμφέρον μετά την ένσταση για την αντικανονική συμμετοχή της Χατζηνικολάου, απαιτεί να λάβει άμεσα γνώση των στοιχείων που θα δείχνουν ότι τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Όπως επισημαίνουν στον Πειραιά, ο ΕΟΚΑΝ αυτοβούλως αναίρεσε μια καταδικαστική απόφαση που δεν ήταν δική του, αλλά την είχε εκδώσει η WADA και το CAS στις 31/5/2018. Επομένως δεν έχει συμπληρωθεί η απαιτούμενη 4ετια. Όλες οι διαδικασίες που έχουν πραγματοποιηθεί στην συγκεκριμένη υπόθεση δημιουργούν οσμή σκανδάλου και όλα θα πρέπει να έρθουν στο φως. Διότι, κανένα σύστημα δεν μπορεί να είναι πάνω από κανόνες, νόμους και κανονισμούς.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button