ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ενδιαφέρον για Μπόγρη από Ολυμπιακό!»

fwefweewweewwwe

Στο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον 27χρονο διεθνή πάουερ φόρογυορντ στένονται ισπανικά Μέσα ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τη στιγμή όπου ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τπο όνομα του Γιώργου Μπόγρη επιστρέφει με δυναμικό τρόπο στην επικαιρότητα ως υποψήφιου μεταγραφικού στόχου των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σε μία περίοδο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» σκανάρουν με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις δυνατές περιπτώσεις παικτών, που προβάλλουν στον ορίζοντα, χωρίς ωστόσο να διαταρράσσονται τα οικονομικά δεδομένα και το μπατζετ, το όνομα του 27χρονου διεθνούς φόργουορντ, φαίνετι ανα επενέρχεται για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «deporpress», το οποίο στέκλεται στην προσπάθεια της Τενερίφης να υπογράψει τον Γιώργο Μπόγρη, εμπλέκοντας το ενιαφέρον του Ολυμπιακού:

«Δύο δυσκολίες υπάρχουν για την απόκτηση του Μπόγρη από την Τενερίφη. Η μία είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Έλληνα παίκτη από τον Ολυμπιακό και τον Άρη από την Ελλάδα και η άλλη, ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπιλμπάο. Η αξία του παίκτη, έχει μεγαλώσει μετά την αξιοσημείωτη σεζόν που είχε».

Ο 27χρονος, ύψους 2,10 παίκτης, αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στην Μπιλμπάο και είχε κατά μέσο όρο 7,2 πόντους και 4,8 ριμπάουντ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button