ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ενδεκάδα του Θρύλου στο Ηράκλειο

Με τη γνωστή «συνταγή» ο Θρύλος κόντρα στον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο. Το είχαμε γράψει και χθες στο redaroume. Η διάταξη είχε «κλειδώσει», όμως υπήρχαν ένα-δύο ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα. Στο ένα «πέσαμε μέσα». Στο άλλο όχι. Ας τα βάλουμε σε μια σειρά για να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε. Η ενδεκάδα του Θρύλου στο Ηράκλειο.

Οι επιλογές του προπονητή του Θρύλου

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αγωνιστούν με διάταξη 4-2-3-1. Αυτό ήταν δεδομένο, αυτό επέλεξε και ο Πορτογάλος προπονητής τους. Τα ερωτηματικά είχαν να κάνουν με ένα-δύο πρόσωπα. Στον άξονα είχαμε αναφέρει, σε χθεσινό μας κείμενο, πώς δεν είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσει ο Μαντί Καμαρά. Κάνοντας αναφορά στην επιλογή του Ανδρέα Μπουχαλάκη για το αρχικό σχήμα. Με τον Μαρτίνς να επιλέξει τον διεθνή, Κρητικό μέσο για το χώρο του κέντρου, ως παρτενέρ του Εμβιλά.

Η δεύτερη θέση που «έπαιξε» ήταν στα άκρα. Είχαμε γράψει πώς ο Ρόνι Λόπες είναι το μεγάλο φαβορί για να βρεθεί στους αρχικούς έντεκα του Θρύλου, στο ματς του «Γεντί Κουλέ». Κάτι που συνέβη, με τον Πορτογάλο ακραίο να επιλέγεται από τον συμπατριώτη του προπονητή για να ξεκινήσει στο ματς της Κρήτης. Όμως, εκεί που «πέσαμε» έξω ήταν με την επιλογή των προσώπων για το κέντρο της άμυνας. Ο Μαρτίνς κατέληξε στο δίδυμο των Σενεγαλέζων στόπερ.

Η ενδεκάδα στο Ηράκλειο

Ενδεκάδα, λοιπόν, με Σισέ και Ουσεϊνού Μπα. Ο τελευταίος δεν ήταν καλός στο ματς με το Βόλο, αλλά ο Μαρτίνς αποφάσισε να τον εμπιστευτεί για το αρχικό σχήμα. Να δούμε αν θα τον δικαιώσει ο παίκτης. Σε ό,τι αφορά τώρα το αρχικό σχήμα του Θρύλου κόντρα στον ΟΦΗ. Βατσλίκ στο τέρμα, τετράδα στην άμυνα με Λαλά, Μπα, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Στο κέντρο οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης. Στα άκρα οι Λόπες και Μασούρας με επιτελικό τον Αγκιμπού Καμαρά. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί. Η ενδεκάδα του Θρύλου στο Ηράκλειο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button