ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας μήνας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στην Μάνδρα

Ένας μήνας ανθρωπιάς. Ένας μήνας αλληλεγγύης. Ένας μήνας ενός αγώνα ζωής. Τέτοιον αγώνα εξακολουθεί να δίνει ο Ολυμπιακός. Καθημερινά. Στη Μάνδρα Αττικής. Δίπλα σε κόσμο που υποφέρει και έχει ανάγκη από βοήθεια.

Η επιθυμία του ηγέτη του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες, κατοίκους της Μάνδρας, είναι γνωστή σε όλους. Και δεν είναι άλλη από το να υπάρξει αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους αυτούς ανθρώπους με οποιοδήποτε κόστος. Η βοήθεια προς τους κατοίκους της περιοχής της δυτικής Αττικής, δεν θα σταματήσει, για όσο διάστημα και αν αυτή απαιτείται!

Και το Σάββατο (16/12), ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη βρέθηκαν στην περιοχή και συντόνιζαν επί τόπου τις προσπάθειες, μαζί φυσικά, όπως και καθημερινά άλλωστε, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα.

Τα χωματουργικά μηχανήματα και οι τεχνίτες που έχει διαθέσει ο Θρύλος, συνέχισαν με γοργούς ρυθμούς, την εκσκαφή της θεμελίωσης του ύψους 3μ. τοιχίου, από υπεροπλισμένο σκυρόδεμα, το οποίο θα κατασκευαστεί τις επόμενες ημέρες, στον Δημοτικό Κινηματογράφο της περιοχής.

Εννοείται, πως και το Σάββατο (16/12) συνεχίστηκαν οι καθαρισμοί από τις λάσπες, δρόμων και προαύλιων κατοικιών, χάρις στα φορτηγά και τα χωματουργικά μηχανήματα, τα οποία έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός, από τις πρώτες μέρες των καταστροφών στη Μάνδρα Αττικής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close