ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένας για όλους και όλοι για έναν

Ανάλυση κατάστασης, “άκρως περίεργη” για τον Ολυμπιακό. Τα πράγματα έχουν έρθει και έτσι και αλλιώς, διαφορετικά ξεκίνησαν, διαφορετικά εξελίσσονται.

Ο κόσμος την περασμένη Κυριακή αλλά και κάμποσες φορές φέτος έφυγε στενοχωρημένος από το γήπεδο επειδή η ομάδα δεν νίκησε. Και το έχουμε ξαναδεί με την ομάδα να παίζει μπαλάρα να χάνει ευκαιρίες αλλά να μην νικάει!!! Δεν γίνονται αυτά τα πράματα. Αλλά να που γίνονται.

Τι γίνεται όμως. Κάποιοι απογοητεύονται, γεγονός πολύ λογικό. Αλλά όμως δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια και τη μάχη μας. Μπορεί να νιώσουμε απογοήτευση, στενοχώρια αλλά η πίστη και η ερυθρόλευκη φλόγα δε σβήνει ποτέ. Ακόμα κι αν ένα αποτέλεσμα δεν είναι καλό για να την αναζωπυρώσει υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, τυχαίοι που σου τυχαίνουν έξω από το γήπεδο. Και είναι μια πραγματική σπίθα για την ερυθρόλευκη φλόγα της καρδιάς μας. Ένας από αυτούς τον βλέπετε στην φωτογραφία πάνω…

Μια σημαία του Ολυμπιακού.

Πρώτη αντίδραση σταματάς, κοιτάς ψηλά και χαμογελάς. Ναι. “Νιώθει” κι άλλος σαν κι εσένα υπερήφανος Ολυμπιακός και δε μασάει στα δύσκολα. Η σημαία δεν υποστέλλεται πότε στη ψυχή ούτε στο μπαλκόνι. Επόμενο βήμα να απαθανατίσεις και να μοιραστείς με όλους τους έρυθρολευκους φίλους σου, όσοι και όποιοι κι αν είναι.

“Κι αυτός το πιστεύει και εμείς το πιστεύουμε” θα πεις. Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Και κάπως έτσι, βλέποντας και τον άγνωστο σου Ολυμπιακό φίλαθλο να το πιστεύει καταλαβαίνεις πως δεν είσαι μόνος και συνεχίζεις. Και το λες στον έναν στον άλλο στον παράλιο… Κι έτσι αναζωπυρώνεται η άσβεστη ούτως ή άλλως ερυθρόλευκη φλόγα της καρδιάς μας… Μόνο έτσι προχωρούμε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button