ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα λουλούδι για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Ολυμπιακός εδώ και παρα πολλές ημέρες βρίσκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Μάνδρας Αττικής. Δίπλα στους ανθρώπους προσπαθώντας να τους προσφέρει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, από υλικά αγαθά μέχρι και μία απλή “ζεστή” κουβέντα.

Βρίσκεται εκεί που οι πραγματικοί αρμόδιοι όχι απλά δεν βρέθηκαν, αλλά δεν πέρασαν ούτε… από μακριά για να βοηθήσουν τους πληγέντες.

Όμως και οι άνθρωποι της Μάνδρας ξέρουν και εκτιμούν την βοήθεια και ένα περιστατικό μαρτυρά αυτό που προαναφέραμε. Η ανθρωπιά δεν χάνεται ποτέ.

Μια κυρία στη Μάνδρα προσέφερε ένα τριαντάφυλλο και είπε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού:

«Μπορεί το νερό να πήρε όλο μου το βιός αλλά γλίτωσε απο την καταστροφή αυτό το τριαντάφυλλο. Σας παρακαλώ να το δώσετε στον κύριο Μαρινάκη, να του πείτε ευχαριστώ για ό,τι έχει κάνει και να έχει την ευχή μου να ευωδιάζει πάντα όπως ευωδιάζει αυτό το λουλούδι».

Περιστατικά σαν κι αυτά, σίγουρα μπορούν να κάνουν όχι μόνο τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και όλους όσους έχουν βοηθήσει τους ανθρώπους αυτούς τόσες ημέρες στην Μάνδρα να αισθάνονται πως κάτι κατάφεραν και πως μπόρεσαν να απαλύνουν τον πόνο όλων εκείνων που είδαν τους συνανθρώπους τους ή τις περιουσίες τους να χάνονται.

Και η δέσμευση τόσο του Προέδρου του Ολυμπιακού, όσο και αυτών των ανθρώπων είναι πως άπαντες θα βρίσκονται στην Μάνδρα όχι μόνο για είκοσι ημέρες, αλλά για όσο χρειαστεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button