ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμείς το ξέραμε γιατί εσείς μας κάνετε να το ξέρουμε!

Το να προκρίνεσαι στον ημιτελικό, από μόνο του λέει πάρα πολλά. Το να προκρίνεσαι όμως στον ημιτελικό και με δύο νίκες και εκτός και εντός έδρας λέει ακόμη περισσότερα και δημιουργεί υψηλές προσδοκίες. Προσδοκίες που ούτως ή άλλως με αυτή την ομάδα που έχει ο Θρύλος (και) στο βόλεϊ γυναικών ήταν ήδη υψηλές εξ’ αρχής. Βέβαια αυτό το μερίδιο επιτυχίας ανήκει ξεκάθαρα στα κορίτσια, στον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και στον Ερασιτέχνη μας που εδώ και αρκετά χρόνια, έχει κάνει βήματα για να βγάλει τον Ολυμπιακό μας με αξιώσεις και εκτός συνόρων. Έτσι ώστε να ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές και να γράψουμε πάλι ιστορία.

Όσο για τον κόσμο; Εκπληκτικός όπως πάντα. Ηταν και πάλι εκεί δίχως να περιμένει κάποιο “μπράβο”. Έκανε το καθήκον του και αυτό αναγνωρίζεται κάθε φορά. Όταν η ομάδα σπεύδει μετά το τέλος κάθε αγώνα να χειροκροτήσει. Εκεί είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση του φίλαθλου. Να βλέπεις τις πρωταγωνίστριες και τους πρωταγωνιστές να αναγνωρίζουν πως πλάι στην δική τους επιτυχία έβαλε και ο κόσμος το λιθαράκι του. Πως να μην είναι ευτυχισμένος και υπερήφανος κι αυτός ο κόσμος; Πως να μην θέλει να είναι και στο επόμενο παιχνίδι μέσα; Πως να μην θέλει να πάει μαζί με τα κορίτσια στον τελικό, αφού έτσι κι αλλιώς όλος ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια.

Η δουλειά των κοριτσιών είναι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο τάραφλεξ σε κάθε αναμέτρηση, όποια κι αν είναι αυτή. Και η δουλειά του κόσμου είναι να ξέρει το αποτέλεσμα! Τι εννοούμε; Έχοντας δει αυτή την ομάδα φέτος ξέρουμε πολύ καλά τις δυνατότητές της. Κι αν γράψαμε εδώ πριν το πρώτο παιχνίδι με την Σμας Πφέφιγκεν να τις κερδίσουν ήταν γιατί το ξέραμε ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Τα κορίτσια μας έχουν κάνει να το ξέρουμε, όπως και ο κόουτς, όπως και η Διοίκηση.

Τώρα ξέρουμε και παρακάτω. Ότι θα τα δώσουν όλα για την Κούπα. Εδώ τα πράγματα που εχουν φτάσει δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα των επόμενων αγώνων, αλλά εμείς ξέρουμε πως τα κορίτσια θα τα δώσουν όλα για όλα για να τα καταφέρουν. Κι αυτό μας αρκεί. Αφού ξέρουμε επίσης πως οι κόποι τους θα ανταμειφθούν σε κάθε περίπτωση. Το χειροκρότημα και η αγάπη του κόσμου προς αυτή την ομάδα, η παντοτινή αγάπη είναι το μεγαλύτερο τρόπαιο. Κι από αυτά, ο Θρύλος έχει άφθονα!

Ημιτελικός λοιπόν. Καλώς να έρθει! Ο Θρύλος και ο κόσμος του θα είμαστε εκεί!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button