ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμείς την δουλίτσα μας

14753938_926121424187543_360416051837987767_o

Ο Ολυμπιακός δεν “σκαρφάλωσε” σήμερα στην κορυφή. Βρισκόταν εκεί από χθες μετά την νίκη στην Νέα Σμύρνη, απλά δεν το… ήξερε! Η ήττα του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη στο “Απόστολος Νικολαΐδης” ήρθε σε μία πολύ καλή στιγμή και δίνει, μεταξύ των άλλων, ένα τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Δεν αλλάζει όμως τίποτα σε σχέση με τη δουλειά που κάνουν οι πρωταθλητές.

Γράφει ο Θάνος Πέππας

Πολύ καλή η παραδοσιακή καζούρα, η πλακίτσα και οτιδήποτε συναίσθημα μπορεί να “γεννήσει” η ήττα του αιωνίου αντιπάλου, αλλά καλώς ή κακώς, η νέα εβδομάδα έρχεται για να μας επαναφέρει στην τάξη! Και πολύ καλά κάνει, διότι η δουλειά συνεχίζεται!

Η Δευτέρα που ξημερώνει σήμερα είναι η αφετηρία του αγωνιστικού Γολγοθά για τους πρωταθλητές, καθώς καλούνται να δώσουν, ούτε λίγο ούτε πολύ, καμιά… δεκαριά αγώνες μέσα σε δύο εβδομάδες. Ασφαλώς και ο εν λόγω Γολγοθάς δεν χρειάζεται να μας τρομάζει. Για τους παίκτες είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν ότι οι καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να συνεχιστούν και για τον κόσμο ευκαιρία να ευχαριστηθεί τον Ολυμπιακό του και να τον δει να παίρνει νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Νίκες που όχι απλά μπορεί να τις πάρει, αλλά… επιβάλλεται!

Με νίκες και καλές εμφανίσεις θα σταλεί και προς όλες τις κατευθύνσεις ένα μήνυμα πως οι ημέρες που ο Ολυμπιακός δεν είχε βρει ακόμη τα πατήματά του πέρασαν. Αυτό ήταν το ζητούμενο εξ’ αρχής και όχι ο εφησυχασμός από τις “γκέλες”, παλιές και μελλοντικές που ενδεχομένως θα κάνουν οι υπόλοιποι συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος. Να λοιπόν που έγινε στην Λεωφόρο από τον μέχρι προχθές πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Καλοδεχούμενη, αλλά, ας έγινε! Μέχρι εκεί. Εμείς κοιτάζουμε την δουλειά μας και συνεχίζουμε όπως ακριβώς πρέπει, με προσήλωση και συγκέντρωση για την επίτευξη των στόχων μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button