MediaΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελ Κααμπί για πάντα στο Λιμάνι[video]

Με ένα επικό βίντεο ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Θρυλικό Αγιουμπ Ελ Κααμπί.

Με ένα τρομερό βίντεο μέσα από το μουσείο της ΠΑΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Μαροκινό άσο, επισφράγισαν την παραμονή του  φορ του Ολυμπιακού που χαρακτήρισε τους “ερυθρόλευκους” ως δεύτερη οικογένεια  του.

 

 

 

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία την Πέμπτη (12/03), με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει ραντεβού με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή με τον οπόιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπήρξε συτμφωνία για δύο χρόνια και τον Μαροκινό να παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Θρύλου.

“Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί επισφράγισαν την ανανέωση της συνεργασίας του παίκτη με την ομάδα μας. Μαζί κατακτήσαμε κορυφές και μαζί συνεχίζουμε για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και θριάμβους!”, ανέφερε στην ανάρτησή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δείτε το VIDEO της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

 

 

https://www.instagram.com/reel/DVyuVValqU_/?igsh=MTM3NjBkZ3o2d3k4cQ==

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button